Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Safari's in Canada

Stap binnen in een wereld van ongeëvenaarde schoonheid en ontdek de overweldigende natuurlijke diversiteit van Canada. Onze reizen bieden een buitengewone gelegenheid om het weelderige landschap en de rijke biodiversiteit van dit adembenemende land te ervaren. Van majestueuze grizzlyberen tot zeldzame Spirit Bears, van betoverende walvissen tot indrukwekkende bergketens, hier vind je alles wat je zoekt voor een onvergetelijk avontuur in de wildernis.

Bekijk onze safari's in Canada

Canada's Wildlife

Verken de overvloed aan wilde dieren in Canada, van majestueuze grizzlyberen en Spirit Bears tot indrukwekkende walvissen. Ervaar zeldzame ontmoetingen die je nergens anders zult vinden. Laat je betoveren door de gevarieerde landschappen van Canada, variërend van besneeuwde bergen tot weelderige regenwouden. Ontdek de pracht van nationale parken en unieke natuurlijke omgevingen.

Wildlife in Canada

  • Beren
  • Grizzlyberen
  • Walvissen
  • Orka's 
  • Moose
Spirit Bear - Great Bear Rainforest - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Intieme ervaringen

Leer van ervaren gidsen die de Canadese wildernis door en door kennen. Ontvang boeiende inzichten in de flora en fauna en deel in de lokale cultuur. Geniet van persoonlijke aandacht en deel je avontuur met kleine groepen medereizigers. Dit zorgt voor intieme en diepgaande ervaringen in de natuur.

Farewell Harbour Lodge - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Unieke lodges

Overnacht in de meest exclusieve en sfeervolle lodges te midden van adembenemende landschappen. Onze selectie van lodges biedt comfort en luxe, zonder afbreuk te doen aan de ongerepte schoonheid van de natuurlijke omgeving. Geniet van rustige nachten en ontwaak met spectaculaire uitzichten.

Onze favoriete lodges

Knight Inlet Lodge - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Doets Reizen, jouw safari expert

Bij Doets Reizen begrijpen we dat een reis niet zomaar een vakantie is, maar een kans om onvergetelijke herinneringen te creëren. Ons indrukwekkende reisaanbod is gebaseerd op de unieke elementen die elke reiservaring transformeren tot een betoverend avontuur. Bij Doets Reizen zijn we meer dan alleen een reisorganisatie; we zijn jouw partners in avontuur. Ons team van experts staat klaar om advies te geven en jouw reis tot in de puntjes te organiseren. We begrijpen de waarde van persoonlijke aandacht en creëren reiservaringen die op maat zijn gemaakt voor jouw wensen en verwachtingen.

Spirit Bear Lodge - Great Bear Rainforest - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte safari's in Canada

Logo Doets Reizen

Safari's in Canada