De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Stedentrips in New York City

Zoek jij een voordelige stedentrip New York waarbij kwaliteit en prijs een belangrijke factor zijn? Doets Reizen is al sinds 1981 dé stedentrip-specialist! Onze pakketreizen zijn compleet, inclusief retourvlucht, hotelovernachtingen en entreevouchers voor Top of the Rock. Je kunt jouw stedentrip op maat, naar jóuw wensen en jóuw beschikbare budget, afstemmen.

Bekijk onze stedentrips in New York City

Inclusief Top of the Rock

Alle New York stedentrips van Doets Reizen zijn voorzien van entreevouchers voor het observatiedeck van Top of the Rock. Letterlijk een hoogtepunt van je New York vakantie. Vanaf deze wolkenkrabber heb je vrij uitzicht op Central Park en het Empire State Building.

Stedentrip New York City - Doets Reizen

Kwaliteit tegen de laagste prijs!

Doets Reizen werkt direct samen met de leukste hotels op Manhattan. Alle New York hotels in onze pakketreizen beschikken over goede kamers, een nette badkamer en vooral een fijne sfeer, zodat jij je snel thuis zult voelen. Door onze unieke samenwerkingen met hotels in New York zijn wij in staat voordelige stedentrips aan te bieden. Kwaliteit is gegarandeerd en voor ieder budget is er een geschikte stedentrip te boeken. Daarnaast bezoeken wij meerdere keren per jaar de hotels om de kwaliteit te controleren. Wij bieden bewust een select aantal hotels aan in plaats van alle hotels in New York. Op deze manier houden wij grip op de kwaliteit en prijs. 

The Plaza Hotel - New York - Doets Reizen

Excursies voor nog meer plezier

Je kunt je stedentrip New York uitbreiden met leuke excursies zodat jij tijdens je bezoek aan New York nog meer beleeft en ervaart. Alle excursies zijn door ons zelf getest zodat jij zeker weet dat je de juiste keuzes maakt. Je kunt bijvoorbeeld de New York City Sightseeing Pass aanschaffen of aan boord stappen van een Hop-on Hop-off bus. Andere aanraders zijn een tocht per zeilboot of een Broadway musical.

Helikoptervlucht in New York - Doets Reizen

New York specialisten

Verblijf en ontdek de leukste buurten. Veelal kiezen reizigers om te verblijven in Midtown Manhattan, vlakbij Times Square. Maar er zijn wijken met meer sfeer! Denk aan bijvoorbeeld SoHo, Greenwich Village, Meatpacking District of Tribeca. Doets Reizen werkt hier samen met kleinschalige boetiekhotels. En met de metro ben je binnen no-time sowieso overal heel snel. 

Soho New York - Stedentrip New York - Doets Reizen - SoHo New York - Foto: Brittany Petronella

Uitgelichte stedentrips in New York City

Logo Doets Reizen

Stedentrips in New York City