Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Stedentrips in Washington D.C.

Washington D.C. vormt niet alleen het politieke hart van Amerika, het is ook een verrassend veelzijdige bestemming voor een stedentrip. De stad heeft de meest indrukwekkende musea, de grootste monumenten en de meest iconische gebouwen van het land. Verdwaal in de fascinerende collecties van de gratis te bezoeken musea van The Smithsonian Institution, verken per fiets de talloze monumenten langs The National Mall of neem een kijkje bij de werkplek van de Amerikaanse president bij het Witte Huis! En na een dag vol indrukken kun je heerlijk nagenieten in de sfeervolle wijken Georgetown of Dupont Circle.

Bekijk onze stedentrips in Washington D.C.

Wat te doen in D.C.?

De meeste mensen kennen Washington D.C. alleen als de bakermat van de Amerikaanse politiek, en zien beelden voor zich van het Witte Huis en het U.S. Capitol bij The National Mall. Washington D.C. heeft daarnaast echter een zeer indrukwekkend arsenaal aan interessante wijken die uitnodigen om ontdekt te worden tijdens een wandel- of fietstocht. Wat kun je in Washington D.C. allemaal zien naast de iconische National Mall? Doets Reizen weet uit eigen ervaring wat de allerleukste plekjes zijn in deze stad!

Chesapeake and Ohio Canal National Historic Park - Washington D.C. - Doets Reizen

Combineren is mogelijk

Tussen Europa en Washington D.C. wordt door luchtvaartmaatschappijen dagelijks rechtstreeks gevlogen en daarnaast wordt er ook dagelijks gevlogen tussen Washington D.C. en de Amerikaanse westkust. Dankzij deze rechtstreekse vliegverbindingen is Washington D.C. bijzonder aantrekkelijk als bestemming voor een stop-over tijdens de heen- en/of terugreis van je vakantie. Het is een heerlijke stad om te acclimatiseren en evenzo heerlijk om in deze stad na te genieten na een reis langs de westkust. Bij Doets Reizen is alles mogelijk en een stedentrip in Washington D.C. kan bij ons dan ook eenvoudig aan een arrangement 'vastgeplakt' worden.

Washington D.C. - Doets Reizen

Altijd een hotel dat bij jou past

Doets Reizen is al sinds 1981 dé specialist op het gebied van reizen naar Amerika en heeft in de loop der tijd nauwe banden opgebouwd met leveranciers aan de overkant van de Atlantische Oceaan. Ook in de Amerikaanse hoofdstad werken wij samen met diverse hotels in uiteenlopende prijsklassen. Of je nu gaat voor toeristenklasse hotels of toch voor de goede toeristenklasse tot luxe klasse; voor jouw stedentrip naar Washington D.C. kunnen wij rechtstreeks een hotel aanbieden dat past bij jouw wensen!

Washington D.C. - Doets Reizen

Uitgelichte stedentrips in Washington D.C.

Logo Doets Reizen

Stedentrips in Washington D.C.