De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Vakantie Zweden

\Wil je graag op vakantie naar Zweden? Dan ben je bij Doets Reizen op het juiste adres. Of je nou op zoek bent naar een autovakantie, treinvakantie, wintervakantie of stedentrip. Je vind het allemaal in ons reisaanbod op onze website. Boek online de vakantie van jouw dromen of maak een afspraak met een van onze reisspecialisten, die jou graag adviseren over onze vele reismogelijkheden in Zweden.

Autovakantie in Zweden

Een autovakantie door Zweden biedt jou de ultieme vrijheid om de bijzondere Zweedse landschappen te ontdekken. Bij Doets Reizen hebben wij alvast de mooiste routes voor jouw roadtrip samengesteld. Rijd met je partner of de hele familie door rustgevende natuurgebieden en bezoek charmante steden zoals Stockholm, Göteborg en Trosa. Een huurauto is standaard inbegrepen bij onze autovakanties.

Zweden - Doets Reizen - Vakantie Zweden - Rondreis Zweden

Met de trein door Zweden

Reizen met de trein door Zweden biedt diverse voordelen en is daarom absoluut een aanrader. Allereerst is het natuurlijk een duurzame manier van reizen, maar daarnaast is het ook nog eens een snelle en comfortabele manier van reizen. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van het uitzicht. Dankzij een efficiënt spoorwegnet met goede dienstregelingen van zowel lange trajecten als hogesnelheidstreinen bespaar jij zoveel mogelijk tijd tijdens jouw treinvakantie door Zweden. Daarnaast biedt Zweden verschillende nachttreinen aan, waarin jij verblijft in je eigen slaapwagon. Terwijl jij slaapt word je van de ene naar de andere bestemming gebracht, zodat jij overdag voldoende tijd overhoudt om Zweden te ontdekken.Zweden - Doets Reizen - Vakantie Zweden - Rondreis Zweden

Stedentrip in Zweden

Doordat Zweden beschikt over vele mooie en charmante steden die relatief dicht bij elkaar liggen, is het land uitermate geschikt voor een stedentrip. Een romantisch weekje weg met je partner of een indrukwekkend weekje weg met het gezin. Onze stedentrips naar Zweden bieden voor ieder wat wils. Ontdek bijvoorbeeld de schitterende hoofdstad Stockholm en bezoek de bruisende universiteitsstad Uppsala. Wandel met een lokale gids door de stad en leer alles over de Zweedse cultuur en leefwijze.

Wintervakantie in Zweden

Zweden is niet alleen in de zomer een fantastische bestemming voor jouw vakantie, maar heeft ook in de winter ontzettend veel te bieden. De sneeuw zorgt in de winter voor een magisch landschap en biedt nieuwe excursie mogelijkheden, zoals het besturen van een hondenslee of sneeuwscooter, maar ook het ondernemen van winterse activiteiten zoals schaatsen of wandelen op sneeuwschoenen. Daarnaast is een bezoek aan een Zweedse spa & wellness in de winter extra intens! Een ander voordeel van een wintervakantie in Zweden is dat de kans groter is dat jij het magische noorderlicht door de lucht ziet dansen.

Combinatiereizen Zweden

Met een oppervlakte van meer dan 450.000 km² beschikt Zweden over voldoende ruimte en diverse landschappen om te ontdekken. Dankzij onze unieke combinatiereizen krijg jij de kans om alles uit jouw reis naar Scandinavië te halen. Combineer bijvoorbeeld het stedelijke landschap in het zuidoosten van Zweden met een natuurbelevenis in het noorden van Zweden. Of passeer de grens met Noorwegen en maak kennis met een totaal andere cultuur & historie. De combinatiereizen van Doets Reizen bieden de ruimte om nog meer steden te ontdekken, nog meer avonturen in de natuur te beleven, maar ook om nog dichter bij jouw reisgezelschap te komen.


Elske Doets in Zweden - Treehotel Zweden - Treehotel Sweden - Treehotel - Vakantie Zweden - Doets Reizen

Persoonlijk reisadvies

Het nadeel van zo'n groot land is dat het voor jou nog lastiger is om te bepalen wat je tijdens jouw vakantie graag wilt zien en beleven. Vandaar dat er bij Doets Reizen altijd een ervaren team van reisspecialisten voor jou klaar staan om je te voorzien van passend reisadvies op basis van persoonlijke ervaringen. Je hoeft alleen maar jouw wensen & behoefte te bespreken en onze reisspecialisten zorgen ervoor dat jij een onvergetelijke vakantie in Zweden beleeft! 

Uitgelichte reizen