Bosbranden Jasper Meer info

Amerika

Castello Di Amorosa

37 Actueel reisaanbod

Castello di Amorosa is niet alleen een wijndomein maar ook een onvergetelijke bezienswaardigheid in Napa Valley. Het kasteel biedt een educatieve ervaring voor bezoekers die willen genieten van de prachtige architectuur, uitstekende wijnen en de rijke geschiedenis van wijnproductie in deze regio. Het is een must-visit bestemming voor iedereen die de charme van Napa Valley wil ervaren.

Wijnproeverij in een middeleeuws kasteel

Castello di Amorosa, gelegen in het beroemde wijngebied van Napa Valley, is een onmisbare bezienswaardigheid die de charme van een middeleeuws kasteel combineert met de pracht van Californische wijnmakerijen. Dit unieke kasteel en wijndomein is een populaire bestemming voor wijnliefhebbers en geschiedenisliefhebbers. Het biedt een fascinerende kijk op de wereld van wijnproductie in een sfeer die doet denken aan het oude Europa.

Achtergrond

Castello di Amorosa werd opgericht door Dario Sattui, een gepassioneerde wijnmaker en ondernemer, die geïnspireerd was door zijn reizen door Europa en zijn liefde voor middeleeuwse architectuur. Het opende zijn deuren voor het publiek in 2007 en heeft sindsdien een prominente plaats ingenomen in de Napa Valley-wijnscene. Het kasteel is ontworpen om de sfeer van een middeleeuws kasteel in Toscane te weerspiegelen.

Wijnproeverijen

Naast het bewonderen van de architectuur kan je van Castello di Amorosa genieten van wijnproeverijen van hoge kwaliteit. Het wijndomein produceert een variatie aan bekroonde wijnen, waaronder Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay en meer. De proeverijen vinden plaats in prachtig ingerichte proefruimtes en omvatten vaak een rondleiding door de wijnkelders, waar de wijn in Franse eiken vaten wordt gerijpt.

Praktisch

Castello di Amorosa is gevestigd op 4045 St. Helena Highway, Calistoga, CA 94515.

 *Reservering is verplicht! Anders kom je het terrein niet op.*

Reizen in de buurt van Castello Di Amorosa

Logo Doets Reizen Amerika

Castello Di Amorosa