De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Het Intel Museum, gelegen in Santa Clara, Californië, is een eerbetoon aan de impact van technologische innovatie op ons dagelijks leven. Als de pionier achter 's werelds eerste microprocessor, biedt het museum een fascinerende blik op de geschiedenis en toekomst van de informatietechnologie.

Ontdekking en innovatie

Het Intel Museum onthult de evolutie van de computerindustrie, van de allereerste microchips tot de meest geavanceerde processors van vandaag. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in interactieve tentoonstellingen, real-time demonstraties en boeiende verhalen achter de technologische doorbraken.

Hands-on ervaring

Het museum biedt een unieke kans om hands-on te leren en te experimenteren. Bezoekers kunnen computers van verschillende generaties verkennen, microchips onder microscopen bekijken en de fijne kneepjes van technologie begrijpen.

Betekenis voor de toekomst

Het Intel Museum dient als een herinnering aan de transformerende kracht van menselijke vindingrijkheid en blijft de brandstof voor aspirerende geesten die streven naar technologische verandering en vooruitgang.

Handig om te weten

Het museum is gratis te bezoeken*. Het duurt ongeveer een uur om door het museum heen te gaan. 

onder voorbehoud van wijzigingen

Logo Doets Reizen Amerika

Intel Museum