Corona-virus maatregelen

Corona-virus maatregelen. Lees meer

Athens is de thuisbasis van een bloeiende muziekscene, bekroonde restaurants en een groot aantal andere attracties! De levendige stad is misschien wel het meest bekend om de Universiteit van Georgië, de grootste openbare onderzoeksuniversiteit van de staat en de geboorteplaats van het openbare hoger onderwijs in Amerika, maar het is ook de thuisbasis van een bloeiende muziekscene, bekroonde restaurants en een groot aantal andere attracties die van de stad een niet te missen bestemming maken tijdens je volgende reis naar Georgië.

Het centrum

Of je nu een romantische reis voor twee personen plant of met het hele gezin op bezoek gaat, Athens houdt iedereen bezig.  Het centrum van de stad zit vol met eigenzinnige winkels, kunstgalerieën en een breed scala aan restaurants met heerlijke gerechten van internationaal gerenommeerde chef-koks en aanstormend talent. Eetgelegenheden in Athens bieden een mediterrane keuken, Italiaanse favorieten, pizzeria's en nog veel meer.

De muziekscene van Athens, die in de jaren '70 en '80 van start ging met The B-52s en R.E.M., is net zo rijk als het culinaire aanbod. Na het heerlijke eten dat Athens te bieden heeft nog ruimte over op de avond of zin in een uitstapje? Ga dan naar een van de verschillende locaties van de stad om van de live muziek te genieten.

Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Athens gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Amerika

Athens