Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Een van de favoriete surfspots van Hawaii is Makaha Beach op Oahu. Hier worden jaarlijks diverse internationale kampioenschappen georganiseerd. De hagelwitte zandstranden zijn er enorm breed en hebben een perfecte golfslag. Naast surfen kun je hier prima zwemmen en snorkelen. Tijdens de winter is zwemmen hier echter zeer gevaarlijk, vanwege de sterke stroming.

Dit is   waar verschillende internationale kampioenschappen worden georganiseerd. De hagelwitte stranden zijn enorm breed en hebben een kalme golfslag. Surfliefhebbers moeten hier zeker een kijkje nemen. Al moet daar wel bij gezegd worden dat enige ervaring een vereiste is. Je kunt hier ook prima zwemmen, snorkelen en scubadiven. Tijdens de winter is zwemmen hier onmogelijk, vanwege te sterke stroming.

Makaha Valley

Diep verborgen in de ‘Makaha Valley’ kun je de ‘Kane’aki Heiau’ tempel uit de zeventiende eeuw bezichtigen. Ooit was deze tempel toegewijd aan de god Lono en werd gebruikt als offerplaats. De tempel is al een tijdje gesloten vanwege vandalisme.
Controleer van

Reizen in de buurt van Makaha Beach

Logo Doets Reizen Amerika

Makaha Beach