De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Polynesian Cultural Center, Oahu

8 Actueel reisaanbod

Op ongeveer twee uur rijden van Honolulu ligt het Polynesian Cultural Center. Hier wordt onder andere verteld over de handwerkvormen, typische gebruiken, dans en muziek van de zeven oorspronkelijke culturen op Hawaii.

Ligging 

Het Polynesian Cultural Center Laie ligt op twee uur rijden van Honolulu. Hier kom je alles te weten over de zeven culturen op Hawaii (Hawaii, Samoa, Aotearoa, Tahiti, Fiji, Tonga en Marquesas). In het culturele centrum wordt verteld welke typische gebruiken zij hebben zoals dans en muziek, maar ook allerlei vormen van handwerk.

Wandelen

In de nabije omgeving kun je ook heerlijk wandelen en onderweg wat hutten bezoeken. Je ziet de boten met dansers en muziek. Ook zijn er schaduwrijke plekjes, waar je kunt rusten en genieten van de omgeving.
Vraag bij de informatiebalie de aanvangstijden van de verschillende attracties. Houd er wel rekening mee dat als je ’s avonds nog terug moet naar Honolulu en je dus nog twee uur moet rijden in een onbekend en donker landschap. Wij adviseren je daarom om ‘s middags te gaan.

Reizen in de buurt van Polynesian Cultural Center, Oahu

Logo Doets Reizen Amerika

Polynesian Cultural Center, Oahu