Bosbranden Jasper Meer info

Ontdek Las Vegas vanuit een geheel nieuw perspectief met FlyOver Las Vegas! Maak een unieke luchtreis door de sprankelende lichten van de Las Vegas Strip en geniet van adembenemende uitzichten op Monument Valley, Zion National Park en de Grand Canyon.

Unieke vliegervaring

Je neemt plaats in een soort achtbaanstoel waarbij je benen loshangen en je vliegt over de prachtigste plekken in- en rondom Las Vegas. Doordat je benen loshangen heb je echt het idee dat je als het ware vliegt en loskomt van de grond. Deze fantastische attractie moet je gedaan hebben tijdens een bezoek aan Las Vegas!

Speciale effecten

Onderweg kom je in aanraking met speciale effecten, waaronder wind, mist en geuren. Deze worden gecombineerd met de beweging van de rit om een onvergetelijke ervaring te creëren. Een unieke belevenis!

Familieplezier

FlyOver is ook geschikt voor kinderen! Er zijn speciale tickets beschikbaar voor kinderen tot en met 12 jaar. 

Toegankelijkheid kinderen 

  • Kinderen moeten een minimale lengte hebben van 1.20 meter om deel te kunnen nemen.
  • Kinderen moeten begeleid worden door een persoon van 14 jaar of ouder.

Diverse reizen

Bij FlyOver Las Vegas zijn er diverse reizen te beleven! Je kan kiezen tussen 'Single Rides' en 'Double Rides'. Bij de Single Rides maak je één reis, bij de Doulbe Rides maak je twee reizen door verschillende bestemmingen. Ook heb je de optie om een reis te kiezen waar een drankje bij inbegrepen zit. Deze reizen kan je zelf kiezen in de ticketshop.

Single Rides

  • WONDERS OF THE AMERICAN WEST
  • WINDBORNE: CANADIAN ROCKIES
  • ICELAND

Double Rides

  • WONDERS OF THE AMERICAN WEST + WINDBORNE: CANADIAN ROCKIES
  • WONDERS OF THE AMERICAN WEST + ICELAND

Reizen in de buurt van FlyOver Las Vegas

Logo Doets Reizen Amerika

FlyOver Las Vegas