De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Wegbreng camper aanbieding El Monte RV

Dit is het moment om jouw plannen voor de ultieme reis door Amerika per luxe camper waar te maken! Haal spotgoedkoop een nieuwe en compleet uitgeruste camper op van El Monte RV en bepaal zelf de reisroute naar Las Vegas, Los Angeles en San Francisco. Door COVID-19 zullen er in 2021 geen nieuwe voertuigen worden afgeleverd. Wat 2022 brengt is nog niet te voorspellen, maar we zetten je graag preventief op de interesselijst. Zodra we een update hebben nemen we via e-mail contact met je op.

Supervoordelige Wegbreng Special

Met deze special is het mogelijk om tegen een extra laag tarief een splinternieuwe El Monte RV camper op te halen bij het ophaalstation van El Monte RV in Chicago, en deze vervolgens weg te brengen naar Las Vegas, Los Angeles en San Francisco tijdens een onvergetelijke camper roadtrip. 

Kamperen met de camper in de Red Canyon, Utah

Kun je niet wachten op een wegbreng aanbieding?

Wist je dat alle campermaatschappijen aantrekkelijke vroegboek-kortingen hebben? Bereken online je offerte en zie direct welke kortingen er van toepassing zijn. Je kunt alle kortingen ook terug vinden op deze pagina.

Voeg mij toe op de Amerika Camper Wegbreng interesselijst

Heb je interesse om een nieuwe camper weg te brengen in Amerika? Vul hier onder jouw gegevens in. We nemen dan contact met je op, zodra er een nieuwe wegbreng aanbieding is binnen gekomen. Je zit vanzelfsprekend nergens aan vast.