Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Wintersport in Zweeds Lapland

Een wintervakantie in Zweeds Lapland staat garant voor onvergetelijke winterfun! Het noorderlicht, besneeuwde landschappen en rustgevende spa-rituelen maken je unieke trip compleet. Beleef leuke activiteiten, zoals langlaufen en huskysledetochten. Iets wat je zeker een keer in je leven gedaan wilt hebben!

Bekijk onze wintersport in Zweeds Lapland

Wintervakantie Zweden in Zweeds Lapland

Een wintervakantie in het noorden van Zweden, oftewel Zweeds Lapland is een unieke ervaring. Je kan hier leuke activiteiten doen, zoals ijsklimmen, langlaufen en husky-tochten. Ook overnacht je hier in de meest unieke accommodaties. Slaap bijvoorbeeld in het Treehotel, waar je kan slapen in een boomhut of in Icehotel 365. Een vakantie naar Zweeds Lapland is zonder twijfel een ervaring om nooit te vergeten.

Jukkasjärvi - Doets Reizen - Vakantie Zweden - Credit Visit Sweden (4)

Noorderlicht in Zweden

Als je in de winter in Zweden bent, kan het natuurlijk niet missen om op zoek te gaan naar het noorderlicht. Wij bieden je dan ook zeker excursies aan waarmee je met een gids op pad kan gaan om dit wonder te kunnen spotten. De gids kan je alles vertellen over het noorderlicht en weet precies hoe je het licht het beste kunt vinden. Vergeet ook zeker niet om prachtige foto's te schieten, zodat je later kan terugkijken op dit prachtige wonder.

Icehotel 365 Lodge - Doets Reizen - Vakantie Zweden - Credit Visit Sweden

Reisorganisatie wintervakantie Zweden

Heb je hulp nodig met het vormgeven van je wintervakantie naar Zweeds Lapland. Neem contact met ons op en onze Zweden experts zullen je helpen met het plannen van je reis!

Zweeds Lapland - Doets Reizen - Vakantie Zweden - Credits SwedishLapland.com

Uitgelichte wintersport in Zweeds Lapland

Logo Doets Reizen

Wintersport in Zweeds Lapland