De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Autorondreizen in Amerika

Toeren in een comfortabele huurauto is dé uitgelezen manier om Amerika te beleven. Je kunt dan je eigen (relaxte of meer opgevoerde) tempo volgen. Het fascinerende is... in Amerika kan het zomaar zo zijn dat je ’s morgens in de hoge bergen bent en ’s middags in een woestijn. Maar hoe dan ook, telkens verblijf je in top accommodaties dichtbij de ‘hotspots'. Autovakanties van Doets Reizen zijn compleet en zonder vervelende verrassingen. Hierdoor kun jij zorgeloos en optimaal genieten.

Bekijk onze autorondreizen in Amerika

Wij adviseren uit eigen ervaring

Al onze reisspecialisten bezoeken jaarlijks Amerika. Zij ontdekken de gebieden, bekijken de hotels en ervaren de excursies. Door onze reiservaring en passie kunnen wij je uit eigen ervaring adviseren en helpen met het samenstellen van jouw perfecte Amerika autorondreis.

Canyonlands National Park - Utah - Doets Reizen

Verrassend & compleet reisbescheidenpakket

Ons zeer complete reisbescheidenpakket zal je verrassen. Het pakket bevat uiteraard de tickets, vouchers en routes (inclusief bijzondere routes), maar ook onze unieke en exclusieve TripTips. Deze tips zijn door onszelf geschreven en zitten boordevol tips, weetjes en niet te missen hoogtepunten gebaseerd op onze eigen reiservaringen.

Top accommodaties op de hotspots

Al onze accommodaties liggen op de hotspots, in het centrum van de stad of in de nationale parken. Jaarlijks kopen wij onze hotels in en checken wij de kwaliteit van de hotels. Daarnaast zorgen wij voor een superscherpe inkoop, waardoor we hotels kunnen aanbieden voor ieder budget.

Amangiri Resort - Page - Arizona - Doets Reizen

Beleef de USA écht met must-do excursies

Bij het maken van je reservering kun je direct enkele must-do excursies boeken, zodat je Amerika écht beleeft. Ga bijvoorbeeld walvissen spotten in Boston, fietsen over de Golden Gate Bridge in San Francisco, of een helikoptervlucht maken over de Grand Canyon.

Horseshoe Bend - Page - Arizona - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in Amerika

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in Amerika