Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Autorondreizen in Amerika

Toeren in een comfortabele huurauto is dé uitgelezen manier om Amerika te beleven. Je kunt dan je eigen (relaxte of meer opgevoerde) tempo volgen. Het fascinerende is... in Amerika kan het zomaar zo zijn dat je ’s morgens in de hoge bergen bent en ’s middags in een woestijn. Maar hoe dan ook, telkens verblijf je in top accommodaties dichtbij de ‘hotspots'. Autovakanties van Doets Reizen zijn compleet en zonder vervelende verrassingen. Hierdoor kun jij zorgeloos en optimaal genieten.

Bekijk onze autorondreizen in Amerika

Wij adviseren uit eigen ervaring

Al onze reisspecialisten bezoeken jaarlijks Amerika. Zij ontdekken de gebieden, bekijken de hotels en ervaren de excursies. Door onze reiservaring en passie kunnen wij je uit eigen ervaring adviseren en helpen met het samenstellen van jouw perfecte Amerika autorondreis.

Canyonlands National Park - Utah - Doets Reizen

Al jouw reisinformatie op maat aangeboden

Met je 'Mijn Doets Reizen Account' heb je al je reisinformatie direct beschikbaar, zelfs offline tijdens je reis. Onze reisinformatie wordt volledig op maat gemaakt, zodat deze naadloos aansluit op jouw reisavontuur. Met Doets Reizen krijg je niet alleen de ultieme reiservaring, maar ook de handigste tools om je reis te beheren. Vertrouw op ons om jouw droomreis van begin tot eind te realiseren. Reizen was nog nooit zo eenvoudig en plezierig!

Mijn Doets Reizen - Doets Reizen - Online reisplatform

Top accommodaties op de hotspots

Al onze accommodaties liggen op de hotspots, in het centrum van de stad of in de nationale parken. Jaarlijks kopen wij onze hotels in en checken wij de kwaliteit van de hotels. Daarnaast zorgen wij voor een superscherpe inkoop, waardoor we hotels kunnen aanbieden voor ieder budget.

Amangiri Resort - Page - Arizona - Doets Reizen

Beleef de USA écht met must-do excursies

Bij het maken van je reservering kun je direct enkele must-do excursies boeken, zodat je Amerika écht beleeft. Ga bijvoorbeeld walvissen spotten in Boston, fietsen over de Golden Gate Bridge in San Francisco, of een helikoptervlucht maken over de Grand Canyon.

Horseshoe Bend - Page - Arizona - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in Amerika

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in Amerika