Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Autorondreizen in Newfoundland and Labrador

Welkom in het ruige en ongerepte wonderland van Newfoundland & Labrador! Hier vind je majestueuze landschappen, rijke culturele erfgoed, en een overvloed aan wilde dieren. Laat je betoveren door de mystieke schoonheid van dit gebied terwijl je kilometers maakt over schilderachtige wegen en pittoreske dorpjes bezoekt. Durf jij deze unieke reis aan? Laten we samen een onvergetelijke reis creëren die je nog lang zal bijblijven!

Bekijk onze autorondreizen in Newfoundland and Labrador

Gros Morne National Park

Een van de grootste schatten van Newfoundland & Labrador is het Gros Morne National Park, dat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Hier vind je grillige fjorden, torenhoge bergen en kristalheldere meren die een adembenemend spektakel vormen. Met onze autorondreizen kun je dit natuurlijke meesterwerk verkennen en genieten van wandelingen door adembenemende valleien en boottochten langs spectaculaire kustlijnen. De natuur hier is echt buitenaards, en je wilt dit absoluut niet missen.

St. John's

St. John's, de bruisende hoofdstad van Newfoundland & Labrador, is een stad doordrenkt van geschiedenis en gastvrijheid. Onze autorondreizen brengt je naar deze charmante stad, waar je kunt dwalen door kleurrijke straatjes, de beroemde vuurtoren van Cape Spear kunt bezoeken en de lokale keuken kunt proeven in gezellige eetgelegenheden. Maar het meest indrukwekkende is de vriendelijkheid van de bewoners, die je met open armen verwelkomen en je laten kennismaken met de warmte van Newfoundlandse cultuur.

St. John's - Newfoundland & Labrador - Canada - Doets Reizen

Jouw reispartner voor avontuur

Of je nu op zoek bent naar avontuur in de wildernis, historische schatten wilt ontdekken, of gewoon wilt genieten van de rust en sereniteit van de natuur, wij hebben de perfecte reis voor jou. Bij Doets Reizen zijn we gepassioneerd over het creëren van onvergetelijke reiservaringen, en onze autorondreizen in Newfoundland & Labrador zijn daar geen uitzondering op.Onze deskundige reisadviseurs staan klaar om je te helpen bij het plannen van je droomreis, zodat je zorgeloos kunt genieten van dit fascinerende deel van Canada. Boek nu en laat ons je meenemen op een reis die je nooit zult vergeten!

Fogo Island Inn - Newfoundland & Labrador - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in Newfoundland and Labrador

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in Newfoundland and Labrador