Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Autorondreizen in Oost Canada

Oost-Canada biedt een geweldige mix van stad en natuur. De Niagara Falls, Montreal, Quebec City, Toronto en Algonquin Provincial Park staan bij velen op het lijstje om ooit te bezoeken. Niet voor niets zijn de provincies Ontario en Quebec populaire vakantiebestemmingen. Onze autorondreizen naar Oost-Canada zijn uniek, omdat beleving en gemak centraal staan. En altijd voordelig, omdat we direct bij de bron inkopen. De accommodaties in de steden zijn sfeervol en liggen in de leukste buurtjes. In de natuurparken verblijf je in sfeervolle lodges. Deze combinatie zorgt ervoor dat jij de beste reiservaringen opdoet!

Bekijk onze autorondreizen in Oost Canada

Unieke mix tussen stad en natuur

Dompel jezelf onder in bruisende steden als Montreal, Toronto en Ottawa en kom vervolgens tot rust in prachtige natuurlodges zoals: Sacacomie Lodge, Arrowhon Pines Resort in Algonquin of het Le Windigo Resort. Deze leuke afwisseling zorgt er voor dat de reis geen moment verveelt en daarom is Oost Canada geschikt als familievakantie bestemming.

Sacacomie Lodge - Quebec - Canada - Doets Reizen

Bekende en onbekende plekken

Veel mensen weten niet direct wat ze kunnen verwachten van een reis door Oost Canada. Met name de provincie Quebec heeft veel natuurschoon en gezellige steden te bieden. Bijvoorbeeld de ruige kustlijn van de Gaspé Peninsula met veel wildlife en de kleurrijke vuurtorens of het sprookjesachtige Quebec City.

Quebec City - Quebec - Canada - Doets Reizen

Maatwerk en advies

Wij kennen Oost Canada op ons duimpje en weten de mooiste natuurparken en steden te verwerken in jouw autovakantie. Het reisaanbod van Doets Reizen is divers en met grote zorg samengesteld. Wil je desondanks persoonlijk reisadvies of de reis aanpassen naar eigen wens? Wij helpen je graag jouw droomreis te verwezenlijken.

Elmhirst's Resort - Keene - Ontario - Canada - Doets Reizen

Bucketlist dingen

De Niagara Falls, die wil iedereen wel een keer gezien hebben in zijn of haar leven. Je kunt bij Doets Reizen de beroemde Hornblower boottocht boeken. Deze boot brengt je dichtbij het watergeweld van de watervallen. Super spannend en gaaf!

Hornblower Cruise - Niagara Falls - Ontario - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in Oost Canada

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in Oost Canada