Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Autorondreizen in Texas

Ben je klaar voor een avontuur dat je nog lang bij zal blijven? Laat je verleiden door de onweerstaanbare aantrekkingskracht van Texas, waar de zon altijd schijnt en de mogelijkheden eindeloos zijn. Bij Doets Reizen hebben we een unieke autorondreis samengesteld waarmee je deze fascinerende staat kunt ontdekken. Durf jij het aan? Lees verder en laat je betoveren door de charme van Texas!

Bekijk onze autorondreizen in Texas

Ontdek bruisende steden en hun unieke charme

In Texas wachten een paar onvergetelijke steden op je: Houston, Dallas, Austin en San Antonio. In Houston word je ondergedompeld in een wereld van kunst en cultuur, terwijl Dallas je meeneemt naar de bruisende wereld van de zakenelite. In Austin vind je een ongeëvenaarde muziekscene en een relaxte sfeer, terwijl San Antonio je betovert met zijn historische charme. Elk van deze steden heeft zijn eigen verhaal en samen vormen ze een onvergetelijke reiservaring. Buiten de steden om kan je ook een bezoek brengen aan het Big Bend National Park. Dit park, wat grenst met Mexico, biedt een verscheidenheid van flora en fauna, maar ook rotsen, woestijnen, cactussen en de rivier Rio Grande maken deel uit van dit gebied. 

Austin - Texas - Amerika - Doets Reizen

Bezoek het NASA Space Center

Texas is de thuisbasis van het legendarische NASA Space Center, waar de mensheid dromen van de sterren heeft verwezenlijkt. Ontdek de spannende wereld van de ruimtevaart en sta oog in oog met echte raketten en astronauten. Het NASA Space Center in Houston biedt een ongeëvenaarde kijk op de ruimtevaartgeschiedenis en de toekomst van de ruimteverkenning.

Margarita Mile te Deseo - Dallas in Texas - Doets Reizen

Omarm de cowboy-ervaring

Laat de cowboy in je ontwaken terwijl je de Texaanse horizon verkent. Luister naar de authentieke countrymuziek die overal op de radio klinkt en dompel jezelf onder in de Texaanse levensstijl. Maak een spannende rit te paard door uitgestrekte ranches, beleef rodeo's op hun best en proef de smaak van echte Texaanse barbecue. Onze autorondreizen geven je de kans om de ware cowboycultuur te omarmen.

Austin - Texas - Amerika - Doets Reizen

Doets Reizen: jouw partner voor avontuur

Laat je dus verleiden door de onweerstaanbare aantrekkingskracht van Texas, waar de zon altijd schijnt en de mogelijkheden eindeloos zijn. Ontdek de bruisende steden, het NASA Space Center, en omarm de cowboy-ervaring. Bij Doets Reizen begrijpen we jouw reisdromen als geen ander. Onze deskundige reisadviseurs staan klaar om jouw droomreis naar Texas te plannen en te personaliseren. Boek nu en laat je betoveren door de magie van Texas, met de zekerheid van een onvergetelijke reiservaring.

McKinney Avenue Trolley - Dallas in Texas - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in Texas

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in Texas