Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Autorondreizen in Yukon

Behoefte aan een zalige rustperiode in je drukke bestaan? Dan is een autovakantie Yukon het beste wat jij jezelf kunt gunnen. Yukon is te vinden in het noorden van Canada en grenst aan Alaska. Het is nog niet ontdekt door grote hordes toeristen. Daarom zul je tijdens een autovakantie in Yukon échte rust en vrijheid ervaren. Doets Reizen heeft prachtige reizen samengesteld, waarbij jij alle hoogtepunten van Yukon zult zien. Yukon heeft een zeer divers landschap, waardoor je gefascineerd blijft en telkens weer een nieuw soort rust vindt. Het is ook mogelijk om je bezoek aan Yukon te combineren met Alaska.

Bekijk onze autorondreizen in Yukon

Ruige natuur

Yukon herbergt prachtige uitgestrekte landschappen bestaande uit toendra's, ijzige gletsjers, ongerepte bossen en ruige bergen. Je kunt bij ons terecht voor must-do excursies om de natuurparken nog beter te zien. Bijvoorbeeld door middel van een vliegtuig excursie over Kluane National Park.

Kluane National Park - Yukon - Canada - Doets Reizen

Deskundig advies

Diverse reisspecialisten van Doets Reizen hebben zelf prachtige reizen gemaakt in Yukon. Ze begrijpen dus als geen ander wat de mogelijkheden zijn en waar de mooie plekken te vinden zijn. Laat je daarom gerust door ons adviseren over de de routes, accommodaties en excursies die je kunt boeken. Wij zijn in staat om droomvakanties te organiseren die naadloos aansluiten op jouw wensen en behoeftes.

Keno - Yukon - Canada - Doets Reizen

Noorderlicht

De meeste mensen reizen tijdens de zomermaanden, wanneer het extreem lang licht is. Toch kun je ook in de winter naar Yukon. Je wordt dan getrakteerd op het zien van het Noorderlicht. Daarnaast kun je tal van andere activiteiten ondernemen zoals tochten met sledehonden per sneeuwscooter. Natuurlijk adviseren wij je ook graag over de overnachtingsmogelijkheden.

Noorderlicht Yukon - Canada - Doets Reizen

Yukon Gold Rush

Er leven tegenwoordig nog maar weinig mensen in Yukon. Toch wemelde het hier ooit van de geluks- en goudzoekers. Op verschillende plekken zoals, Dawson City, kun je de Gold Rush zelf ervaren.

Klondike Gold Rush - Yukon - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in Yukon

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in Yukon