Boek zonder risico met onze Doets Duidelijkheid Garantie Lees meer

Corona-virus maatregelen

Belangrijke updates en veel gestelde vragen voor klanten van Doets Reizen. Op deze pagina lichten wij ons Coronavirus (COVID19) crisis-beleid én de gevolgen van het ANVR reisadvies naar Amerika, Canada en IJsland toe. Voor elk type klant hebben wij een actieplan opgezet om gezamenlijk tot een passende oplossing te komen conform de regels en voorwaarden.

UPDATE: 12 mei 2021

Op advies van het ANVR en de Nederlandse Overheid voert Doets Reizen geen vakantiereizen naar de VS en Canada uit t/m 30 juni 2021.

Op deze pagina vertellen wij je meer over de actuele situatie. Mocht je na het lezen van deze pagina nog vragen hebben? Neem dan bij voorkeur -via het contactformulier- (aan het einde van deze webpagina) contact met ons op. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op via telefoon of email. .

Wij monitoren voortdurend de situatie en beslissingen vanuit de overheid. Zowel in binnen- als buitenland. Genomen maatregelen voor jou als klant / reiziger zijn pas definitief nadat er vanuit Doets Reizen persoonlijk contact met jou is opgenomen.

Wanneer je vertrekt tijdens het ANVR Corona-reisadvies: Verenigde Staten

Reizigers naar de Verenigde Staten met vertrekdatum t/m 30 juni 2021 benaderen wij op volgorde van vertrekdatum. Het is dus niet nodig om ons alvast te contacten met vragen. Op deze manier kunnen wij snel schakelen en klanten informeren. Doets Reizen neemt in volgorde van vertrek en urgentie contact op met getroffen reizigers. 

We bieden je aan om de reis om te boeken naar zomer 2022: Denk dus alvast na over een nieuwe vertrekperiode, zodat we direct een nieuw reisvoorstel met jou kunnen afstemmen. Weet je nu al een nieuwe vertrekdatum? Dan mag je dit natuurlijk alvast doorgeven. 

Wanneer je vertrekt tijdens het ANVR Corona-reisadvies: Canada

Reizigers naar Canada met vertrekdatum t/m 30 juni 2021 benaderen wij ook op volgorde van vertrekdatum. Het is dus niet nodig om ons alvast te contacten met vragen. Op deze manier kunnen wij snel schakelen en klanten informeren. Doets Reizen neemt in volgorde van vertrek en urgentie contact op met getroffen reizigers. 

We bieden je aan om de reis om te boeken naar zomer 2022: Denk dus alvast na over een nieuwe vertrekperiode, zodat we direct een nieuw reisvoorstel met jou kunnen afstemmen. Weet je nu al een nieuwe vertrekdatum? Dan mag je dit natuurlijk alvast doorgeven. 

Wanneer je vertrekt tijdens het ANVR Corona-reisadvies: IJsland

Reizigers naar IJsland met vertrekdatum t/m 31 mei 2021 benaderen wij ook op volgorde van vertrekdatum. Het is dus niet nodig om ons alvast te contacten met vragen. Op deze manier kunnen wij snel schakelen en klanten informeren. Doets Reizen neemt in volgorde van vertrek en urgentie contact op met getroffen reizigers. IJsland zal vanaf 1 juni 2021 weer reizigers toelaten. Lees hier meer actuele informatie.  

Het Doets Reizen Corona-voucher inwisselen

Heb jij een Corona-voucher ontvangen? Deze kun je eenvoudig inzetten bij het boeken van een nieuwe vakantie. Om onze klanten zoveel mogelijk van dienst te zijn en de risico's te beperken hebben wij de Doets Duidelijkheid Garantie in het leven geroepen. Op deze manier bieden wij jou versoepelde annulerings- en betalingsvoorwaarden aan.

Reactietermijn

Nooit eerder hebben de reisbranche en reizigers te maken gehad met extreme omstandigheden, zoals nu tijdens corona. We willen niets liever dan zekerheid bieden, maar omdat we afhankelijk zijn van overheden die hoogstens een paar weken vooruitkijken, kunnen we die zekerheid nog steeds niet geven. Door de korte termijn beslissingen van de Nederlandse overheid, en ook die van buitenlandse overheden, neemt de frustratie – begrijpelijkerwijs – toe en loopt het aantal vragen aan ons op.

De gemiddelde reactie termijn op vragen is momenteel circa 5 werkdagen. Weet dat het team van Doets Reizen met man en macht bezig is om vragen en verzoeken snel en correct te behandelen. Het mooie is: nog steeds kunnen we elkaar hier doorheen helpen. 

Bekijk onze Corona FAQ pagina. Veel prangende vragen worden hier beantwoord. Doets Reizen zorgt voor jou! Ook tijdens de Corona-crisis

Via deze update blijven we zorgen dat je de allerlaatste informatie krijgt over de huidige reisbeperkingen ontstaan door de wereldwijde Corona-crisis. Wij willen benadrukken dat jij als klant in goede handen bent bij Doets Reizen. Nog vragen? Bekijk de veel gestelde vragen over de gevolgen van het corona-virus. 


Vragen over jouw reis en de gevolgen van het Corona-virus (COVID19)

Klant van Doets Reizen en vragen over jouw persoonlijke situatie? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen, in volgorde van urgentie, zo spoedig mogelijk contact met jou op.