De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Corona-virus maatregelen

Belangrijke updates en veel gestelde vragen voor klanten van Doets Reizen. Zowel IJsland en Canada zijn weer geopend voor toeristische reizen.

Gevaccineerde reizigers uit de EU kunnen mogelijk vanaf 8 november 2021 weer naar de Verenigde Staten reizen. Meer details volgen snel.

UPDATE: 15 oktober 2021

De reis verplaatsen

Alle reizigers naar de VS die vertrekken t/m 31 oktober 2021 zijn of worden door Doets Reizen ge├»nformeerd. Indien jouw reis door de huidige inreisbeperkingen getroffen is, zullen wij je zo spoedig mogelijk benaderen om de reis om te boeken naar 2022 of later in 2021. Denk dus alvast na over een nieuwe vertrekperiode, zodat we direct een nieuw reisvoorstel met jou kunnen afstemmen. Het is ook mogelijk om een andere reis of bestemming uit te kiezen.

Verenigde Staten per 8 november weer open!

Op 20 september 2021 is bekend gemaakt dat de Verenigde Staten de grenzen opnieuw opent voor gevaccineerde reizigers uit de EU per begin november 2021. Maandag 8 november 2021 is de openingsdata die nu is doorgegeven. Naast een verplichte Covid-19 vaccinatie is een negatieve PCR testuitslag van maximaal 72 uur oud of een antigeen-test van maximaal 24 uur oud voor vertrek verplicht. We zullen de exacte regels en uitleg op korte termijn met betreffende reizigers en op deze pagina communiceren. Actuele informatie en updates lees je hier

Canada per 7 september weer geopend!

De Canadese overheid heeft een heropeningsplan aangekondigd voor internationale bezoekers en vakantiereizigers. Onder bepaalde voorwaarden, welke onder voorbehoud zijn van aanpassingen of herziening, mogen internationale reizigers vanaf heden Canada weer betreden. Lees hier de uitgebreide uitleg.

Nimmo Bay Wilderness Resort - Safari Canada - Vakantie Canada - Doets Reizen

IJsland per 1 juli weer geopend!

IJsland laat sinds 1 juli 2021 weer internationale reizigers toe. Let wel, er gelden regels voor het betreden van IJsland. Zorg dat je beschikt over een vaccinatiebewijs en voldoet aan de overige voorwaarden. Lees hier meer informatie over voorwaarden die door de IJslandse overheid gesteld worden.Vaccinatie en sneltesten

Er gelden strenge richtlijnen voor het bezoeken van Canada, de Verenigde Staten en IJsland. De autoriteiten hanteren een vaccinatie verplichting en aanvullend mogelijk ook verplichte sneltesten (zowel voor vertrek als na aankomst). De documentatie (het bewijs) van vaccinatie en de uitslag van een sneltest is voor verantwoordelijkheid van de reiziger.  

Vragen?

Heb je aanvullende vragen? Bekijk dan eerst even de Corona FAQ pagina. Veel prangende vragen worden hier direct al beantwoord. Vragen over jouw reis en de gevolgen van het Corona-virus (COVID19)

Klant van Doets Reizen en vragen over jouw persoonlijke situatie? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen, in volgorde van urgentie, zo spoedig mogelijk contact met jou op.