Boek zonder risico met onze Doets Duidelijkheid Garantie Lees meer

Corona-virus maatregelen

Belangrijke updates en veel gestelde vragen voor klanten van Doets Reizen.

Op advies van de overheid en het ANVR voert Doets Reizen geen reizen uit voor klanten met een geboekte reis met vertrek t/m:

Verenigde Staten: 21 augustus 2021.
Canada: 6 september 2021.
IJsland: reizen weer mogelijk sinds 1 juli 2021.

UPDATE: 20 juli 2021

De reis verplaatsen

De reis zal worden omgeboekt naar 2022. Denk dus alvast na over een nieuwe vertrekperiode, zodat we direct een nieuw reisvoorstel met jou kunnen afstemmen. Het is mogelijk om een andere reis of bestemming uit te kiezen. Dezelfde reis verplaatsen naar 2022 is natuurlijk ook gewoon mogelijk. 

IJsland weer open!

IJsland laat sinds 1 juli 2021 weer reizigers toe. Lees hier meer actuele informatie.  Let op, er gelden regels voor het betreden van IJsland. Zorg dat je beschikt over een vaccinatiebewijs of voldoet aan de sneltest eisen (maximaal 72 uur oud voor vertrek en bij aankomst op IJsland een nieuwe sneltest). 

Canada heropening 7 september 2021

De Canadese overheid heeft een heropeningsplan aangekondigd voor internationale bezoekers en vakantiereizigers. Onder bepaalde voorwaarden, welke onder voorbehoud zijn van aanpassingen of herziening, mogen internationale reizigers vanaf 7 september 2021 Canada opnieuw betreden. Lees hier de uitgebreide uitleg.

Nimmo Bay Wilderness Resort - Safari Canada - Vakantie Canada - Doets Reizen

Update Amerika - 23 juni 2021

Sinds 24 juni 2021 is de kleurcode voor de Verenigde Staten van Amerika geel. Alleen Amerikaanse staatsburgers, ingezetenen van de Verenigde Staten die een permanente geldige verblijfsvergunning voor de Verenigde Staten hebben (‘green card holder’) en hun directe familieleden, diplomaten of stafleden van internationale organisaties mogen de Verenigde Staten van Amerika inreizen. Ook voor studenten die gaan studeren aan een Amerikaanse instelling is inreizen beperkt mogelijk. Toeristische reizen zijn ondanks de kleurcode geel nog niet mogelijk tot nader bericht.

Vaccinatie en sneltesten

Het is zeer aannemelijk dat, zodra de grenzen opnieuw open gaan, er verscherpte regels van toepassing zijn. De autoriteiten kunnen bijvoorbeeld een vaccinatie verplichting hanteren of sneltesten verplichten voor zowel voor vertrek als na aankomst. De documentatie (het bewijs) van vaccinatie en de uitslag van een sneltest is voor verantwoordelijkheid van de reiziger zelf.  

Vragen?

Heb je aanvullende vragen? Bekijk dan eerst even de Corona FAQ pagina. Veel prangende vragen worden hier direct al beantwoord. Vragen over jouw reis en de gevolgen van het Corona-virus (COVID19)

Klant van Doets Reizen en vragen over jouw persoonlijke situatie? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen, in volgorde van urgentie, zo spoedig mogelijk contact met jou op.