Bosbranden Jasper Meer info

De Paradijselijke kust van Zuidwest Florida

De paradijselijke kust van Napels, Marco Island en de Everglades biedt kilometers witte zandstranden op het puntje van het zuidwesten van Florida.

Bekijk de video

Naples

Hier vind je kilometers ongerepte, witte zandstranden - de perfecte plek voor zowel gezinnen als koppels. Napels kan gemakkelijk te voet worden verkend. Vooral het oude Napels met zijn populaire binnenstad biedt vele unieke boetieks, cafés en restaurants in een mediterrane sfeer. Bekijk de zonsondergang met het gezin bij de pier van Napels en zie de pelikanen een snavel vol met vis opduiken.

5th Avnue - Naples - Florida - Doets Reizen

Marco Island

Marco Island, de grootste van de "Tienduizend eilanden", omgeven door de Golf van Mexico aan de ene kant en ongerepte mangrove-estuaria aan de andere kant - de perfecte plek om te ontspannen. Om een perfecte dag aan het strand op Marco te beleven, staan er verschillende wateractiviteiten op je te wachten, variërend van hippe stand-up paddle boards, jetskiën en kajakken tot paragliding.

Ten Thousand Islands - Naples - Florida - Doets Reizen

De Everglades ervaring

Het verkennen van de Everglades staat bij vele op de 'bucketlist' en er zijn veel avontuurlijke manieren om dat te doen. Tijdens verschillende tochten kun je veel leren over het verbazingwekkende ecosysteem van het gebied en heb je een prachtig uitzicht op de wilde dieren aan de kust. Je ziet er alligators en veel verschillende soorten waadvogels, maar ook orchideeën en andere inheemse planten.

Airboat Tour - Everglades National Park - Florida - Doets Reizen

Uitgelichte reizen