De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Park City

Het pittoreske Park City is zowel in de winter als in de zomer een populaire bestemming met vele outdooractiviteiten. Downtown Park City heeft prachtige en imposante historische gebouwen in het sfeervolle Main Street. Je kan er heerlijk shoppen en dineren!

Outdoor activiteiten

Omgeven door hoge bergen is Park City een fantastische outdoor bestemming! In de winter is het een immens populaire bestemming voor wintersportliefhebbers, maar in de zomer is er ook genoeg te beleven. Mountainbiken, hiken en golfen zijn slechts enkele voorbeelden van de vele outdooractiviteiten die je kunt ondernemen. 

Park City - Utah - Doets Reizen

Main Street

In de Mainstreet van Park City hangt een heel fijn sfeertje. Je hebt hier het gevoel alsof je midden in het Wilde Westen bent met diverse saloons en zelfs whisky proeverijen. Ook als je van shoppen houdt ben je hier aan het goede adres, van een outlet mall tot prachtige winkels in Main Street. In de zomermaanden worden er overigens ook veel buitenconcerten gegeven en kun je naar de Farmers Market. 

Park City - Utah - Doets Reizen

Olympisch Park

In 2002, toen de Olympische Spelen werden gehouden in Salt Lake City is er in Park City het Utah Olympic Park gebouwd. Ga hier zeker een kijkje nemen en wellicht een rondje bobsleeën of ziplinen vanaf de officiële Olympische skischans. 

Park City - Utah - Doets Reizen
  • Park City - Utah - Doets Reizen

Uitgelichte reizen