Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Bezoek Captiva Island

3 februari 2016 door Elske Doets

Op het subtropische schiereiland Captiva kun je genieten van optimale rust. Je komt hier meer natuur tegen dan mensen en toch kan je de drukte op zoeken als je daar behoefte aan hebt. Ontdek de veelzijdigheid van Captiva Island tijdens een vakantie naar Florida. 

Captiva Island - Florida - Doets Reizen

Tropisch eiland in Florida 

Dit eiland ligt in het verlengde van Sanibel en is met een korte brug verbonden. Het is onze favoriete vakantieplek in Florida. Waarom? Het is er rustig en de natuur overheerst er de mens. Een schelpenparadijs waar bergen prachtige schelpen voor het oprapen liggen en het Cayo Coste State Park, een tien kilometer onbewoond eiland waar je met de boot kan komen. Twee restaurants zijn The Mucky Duck, een druk restaurant met live music en picknickbanken buiten, direct op het strand. Hier wordt elke dag de zonsondergang gevierd. Daarnaast is er de Bubble Room: een heel druk, eclectisch restaurant, waar je voor in de stemming moet zijn.

South Seas Resort - Captiva Island - Florida - Doets Reizen

Overnachten op Capita Island

De helft van Captiva is van het South Seas Island Resort, waar je alleen in kunt als je er verblijft en of een boottocht vanuit de jachthaven onderneemt. In de jachthaven liggen tussen en naast de prachtige megajachten zeekoeien heerlijk uit te rusten. Het strand van het uitgestrekte resort is 4 kilometer lang en slechts op 2 plekken kun je gebruik maken van ligbedden. De gekleurde houten cottages, prachtige witte stranden met schelpen en het natuurschoon van mangrove bossen maken dat wij van Doets Reizen Captiva Island de allermooiste plek van Florida vinden. 

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook