Bosbranden Jasper Meer info
Overzicht

Bezoek Japantown in San Francisco

4 mei 2017 door Marieke Herder

Er zijn tal van bezienswaardigheden in San Francisco, daardoor wordt Japantown vaak vergeten. Wanneer je deze wijk bezoekt zal het je verrassen. Het is er rustig, schoon en vele cherry blossoms geven de wijk kleur. Tijdens je bezoek aan San Francisco mag je Japantown niet overslaan!

Doets Reizen - Altijd op de eerste rij, Very VIP

Indrukken van Japantown

Doordat San Francisco een liberale stad is met een mild klimaat leven er veel homeless people op straat. Voor ons Nederlanders kan dit confronterend overkomen. Doordat Japantown een rustige wijk met weinig toeristen is kom je hier geen homeless people tegen. Dat het rustiger is wil niet zeggen dat de wijk geen top ligging heeft. Op 30 minuten lopen sta je in hartje downtown op Union Square en met 20 minuten lopen sta je op Alamo Square Park met de prachtige Painted Ladies. Ook het Lower Pacific Heights is leuk om te bezoeken met zijn sfeervolle restaurants en jazz clubs. In Japantown eet je de allerbeste sushi. Niet in fancy restaurants zoals je ze in andere delen in de stad vindt, niet zo sfeervol maar de sushi is fantastisch! 

Hotel Kabuki - San Francisco - California - Amerika - Doets Reizen

Overnachten in Japantown San Francisco 

Overnachten in Japantown kan bij Hotel Kabuki, een prachtig hotel in industriële stijl met een Japanse touch gelegen midden in de wijk. Vanaf de hogere verdiepingen heb je fantastische uitzichten waarvan sommige op de iconische Golden Gate Bridge! Japantown is een heerlijke wijk om te verblijven tijdens jouw reis naar San Francisco!

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook