De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

De place to be in Memphis voor 's avonds is Beale Street. Het wemelt hier van de bars en restaurants en het is misschien wel de beroemdste, muzikale straat van Amerika. Geniet van de fantastische livemuziek bij bijvoorbeeld B.B. King's, Rum Boogie Cafe of the Black Diamond. Je kunt hier het voormalig huis van W.C. Handy bezoeken, dat nu een museum is. Natuurlijk kun je ook winkelen op Beale Street of een heerlijke portie spareribs eten in een van de restaurants.

Beale Street was in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw wat vervallen geraakt, maar is gelukkig weer geheel in oude staat hersteld. Het is nu de uitgaansgelegenheid bij uitstek als je in Memphis verblijft tijdens jouw vakantie door Amerika. 

Dr. Schwab's Dry Goods Store op Beale Street

In Beale Street staat ook de Dr. Schwab’s Dry Goods Store uit 1876, met allerlei snuisterijen. Een must om gezien te hebben. Hun motto; If you can't find it at Schwab's, you're better off without it.

Meer informatie over Beale Street 

Als je in Memphis verblijft en van plan bent om Beale Street te bezoeken, dan kan je de app downloaden. In deze app vindt je alle informatie die je nodig hebt tijdens je bezoek aan Beale Street. Je ziet zo waar alle live optredens zijn, de restaurants zich bevinden, maar ook is het mogelijk om meer informatie over de historie van Beale Street te downloaden. 

Reizen in de buurt van Beale Street

Logo Doets Reizen Amerika

Beale Street