Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Coole plekken in Canada

17 mei 2018 door Jesper Spierings

Ook in de winter zijn er fantastische dingen te zien en te doen in Canada. Denk aan het spotten van ijsberen, bijzondere bubbels in bevroren meren of een hotel gemaakt van Canada. Laat je verrassen tijdens een vakantie in Canada in de winter. Chill out in Canada’s coolest places!

Loop over de ijsbubbels 

Langs de Icefields Parkway vind je vele meren, waaronder Abraham Lake. De ijsbubbels die hier in het meer ontstaan zijn een waar fenomeen in de Canadese Rocky Mountains en trekt ieder jaar vele bezoekers. De bubbels in het ijs ontstaan door methaangassen die vrij komt van rottende planten op de bodem van het meer. De beste manier om dit meer te ontdekken en de omgeving is met de spectaculaire Bubbles Tour

Wintersport - Abraham Lake Bubbles Tour - Banff - Lake Louise - Alberta - Canada - Doets Reizen

IJsberen spotten in Canada 

Een ander fenomeen is te vinden in het noorden van Manitoba. De plek waar je ijsberen kunt spotten. Vanuit de sfeervolle Lazy Bear Lodge ga je met ervaren gidsen op safari op zoek naar de ijsberen. Tijdens je verblijf in Manitoba heb je ook nog eens grote kans op het spotten van het noorderlicht. Een bijzonder reis naar Churchill is een prachtige beleving. 

Overnacht in een ijshotel in Canada

Heb je altijd al eens gedroomd om te overnachten in een bijzondere accommodatie? Dan is een verblijf in een hotel gemaakt van ijs wellicht de kers op de taart tijdens jouw rondreis door Canada. In Quebec City, in het oosten van Canada, is het mogelijk om te verblijven in de beroemde Hôtel de Glace. Dit hotel van ijs wordt iedere winter opnieuw gebouwd en beschikt over diverse themakamers. Vraag Doets Reizen naar de mogelijkheden om een verblijf te combineren met een wintersport trip in Oost Canada.

Wintersport - Hotel de Glace -Quebec City - Quebec - Canada - Doets Reizen

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook