Boek zonder risico met onze Doets Duidelijkheid Garantie Lees meer
Overzicht

De hoogtepunten van de Keys

12 mei 2017 door Elske Doets

De Florida Keys staan wereldwijd bekend door de prachtige ‘Overseas Highway’ die met zijn 205 kilometer alle eilanden met elkaar verbindt, van Key Largo tot Key West. Stoppen is zeker de moeite waard om de tropische omgeving en koraalriffen te bewonderen.

Doets Reizen - Altijd op de eerste rij, Very VIP

Vanwege afstand en reistijd is Key West geen logische bestemming voor een dagtochtje vanuit Miami. Wij raden je dan ook aan om niet alleen op Key West een overnachten te boeken, maar zeker ook op Islamorada of Key Largo.

Sloppy Joe in Duval Street

Key West is bij vele bekend als woonplaats van Ernest Hemingway in de vorige eeuw. Gelegen aan Duval Street vind je stamkroeg van Hemingway 'Sloppy Joe's Bar'. Je kunt hier niet weg zonder een slushy drink te hebben genomen. Live-muziek en veel publiek zorgt voor een geweldige sfeer. 

Key West - The Keys - Florida - Doets Reizen

Overblijfselen spoorlijn Key West

Rijdend over de langste brug, de 7 mile bridge, voelt het alsof je over het water vliegt. Maar neem ook de tijd voor deze route. Stoppen is zeker de moeite waard om de overblijfselen van de spoorlijn naar Key West te bewonderen,

Turtle Hospital

In het Turtle Hospital worden gewonden zeeschildpadden opgevangen en later, als de gezondheid dit toelaat, weer uitgezet in zee. Je kunt meekijken tijdens de verzorging van deze dieren en leert alles over hun gedrag en de leefomgeving. Misschien is het tijdens jouw bezoek wel mogelijk om een terugplaatsing mee te maken. 

Doets Reizen - Altijd op de eerste rij, Very VIP

Morada Bay

Een echte aanrader is het verscholen Morada Bay, een tropische verrassing aan een idyllisch strandje. Naast een winkeltje vind je hier een aantal leuke restaurants. De eerste is het luxe restaurant Pierre's, waar je echt heerlijk kunt dineren of lunchen. Bij de Islamorada Fish Company serveren ze heerlijke verse visgerechten. Er is iedere avond livemuziek en het hele strand wordt sfeervol verlicht door fakkels.

Laat je verrassen door de tropische bestemmingen op de Keys. 

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook