Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!
Overzicht

IJsland Mix & Match!

8 juli 2016 door Melvin Malepaard

Combineer een bezoek aan New York met IJsland. Zo sta je op de ene dag op de Eyjafjallajökull gletsjer en vaar de dag erna langs het Vrijheidsbeeld! 

Doets Reizen - Altijd op de eerste rij, Very VIP

Overweldigende gletsjers, rustgevende spa’s, ruige kusten, vulkaanlandschappen en imposante watervallen staan garant voor een onvergetelijke vakantiebelevenis. IJsland biedt het allemaal! Voor wie op zoek is naar uitersten en extremen is het mogelijk om deze ingrediënten te combineren met bijvoorbeeld New York, een tropisch strand in Florida of het beroemde Yellowstone National Park.

Doets Reizen IJsland

Inmiddels zijn diverse Doets reisspecialisten op reis geweest in dit prachtige land en zijn wij fan van de ongekende mogelijkheden. IJsland is het land van extremen…. De contrasten in het landschap tussen ijs en vuur zorgen voor een sprookjesachtig natuurlandschap. Het is dan ook niet zo vreemd dat IJsland ook een geliefde filmlocatie is.

Hraunfossar Waterval - IJsland - Doets Reizen

Het is nu makkelijker dan ooit om de grootste contrasten op te zoeken door middel van een StopoverTrip IJsland. Onze partner Icelandair vliegt dagelijks van Amsterdam naar Keflavik, de airport van Reykjavik, door naar Noord-Amerika. Stap voor een aantal dagen uit in IJsland en vlieg vervolgens door naar de USA of Canada en beleef zo de gaafste trip van je leven!

IJsland Doets Reizen

Vrijheidsbeeld in New York City
(foto: Vrijheidsbeeld in New York

Blue Lagoon - IJsland - Doets Reizen
(foto: Blue Lagoon)

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook