Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Nazomer in Canada

24 juli 2023 door Familie Antens

Nazomer in Canada: de kleurrijke Indian Summer

Een herfstkleurenreis door Ontario & Quebec met de Familie Antens. Tijdens deze camperreis door Oost Canada bezochten ze naast de steden Toronto, Ottawa, Quebec City en Montreal ook natuurgebieden zoals Algonquin Park, watervallen en natuurlijk de diepe bossen van de provincie Quebec. Stap alvast aan boord en geniet mee! 

Algonquin Park

Een droomplek voor wandelaars en liefhebbers van rust. Je kunt hier te gekke trails lopen. In de nazomer nog specialer omdat de herfstkleuren extra dimensie geven aan het landschap. De Niagara Falls

Wereldberoemd en niet te missen tijdens een rondreis door Oost-Canada. Hoewel de omgeving minder natuurlijk oogt dan je misschien verwacht, is het uitzicht op de watervallen onvergetelijk. Je kunt de watervallen op diverse manieren bekijken: vanaf de boulevard, vanuit de lucht, vanaf het water en zelfs via een tunnelstelsel achter de waterval. 
De uitgestrekte bossen in Quebec

Waar je ook heen gaat in Quebec, een uitgestrekt bos is nooit ver weg. Je komt er geweldige lodges en resorts tegen op de mooiste locaties. Het doet qua natuur zeker niet onder voor West-Canada! De outdoor activiteiten zijn grenzeloos! Of je nu gaat hiken, mountain biken of kanoën: de natuur verveelt geen moment. 


Overnachten op de mooiste locaties in sfeervolle lodges, resorts of op campings

Of je nu dol bent op kamperen of liever verblijft in een luxe lodge. Je kunt echt overal aan je trekken komen in Oost-Canada. De mooiste overnachtingslocaties werden bezocht door de Familie Antens.


Energie door sfeervolle steden!

Het bijzondere aan Oost-Canada is de combinatie tussen stad en natuur. Zo ben je de ene dag in de ongerepte natuur, en de andere dag ben je in het centrum van een wereldstad. Enkele steden die je niet zult missen zijn Toronto, Montreal, Ottawa en Quebec City. 


Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook