Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!
Overzicht

Seward

26 september 2019 door Ananda Visser

Seward is een klein plaatsje dat met name een uitvalsbasis voor Kenai Fjords national park is. Gelegen tussen piekende bergen en de blauwe waters mag een bezoek aan Seward niet ontbreken tijdens jouw reis door Alaska. Het plaatsje is genoemd naar William H. Seward die verantwoordelijk was voor het kopen van Alaska van Rusland in 1867. 

Seward - Alaska - Doets Reizen

Vanuit Seward kan je een prachtige boottocht maken door het schitterende Kenai Fjords nationale park. Een geweldige ervaring. Je vaart tussen de fjorden en gletsjers en hebt kans het op zien van walvissen, orka's, puffins en meer. Je kunt ook een mooie hike maken naar Exit Glacier of kiezen voor een hondesledetocht (ook in de zomer!) door de bossen. 

Kenai Fjords National Park - Alaska - Doets Reizen

De kleine hoofdstraat in downtown Seward is sfeervol en biedt genoeg keuze aan winkeltjes en restaurantjes. Loop langs het liefelijke haventje van Seward met het blauwe water en probeer otters te spotten! Voor de liefhebber is er ook nog het Sealife Center waar je dieren uit de omgeving kunt bewonderen en over hen meer kunt leren.

Seward - Alaska - Doets Reizen

Seward ligt ten zuiden van Anchorage en is per auto of trein te bereiken. De treinrit er naartoe wordt als een van de mooiste ter wereld beschouwd. Lees hier meer over deze treinrit.

Al met al mag een bezoek aan Seward dus niet ontbreken tijdens jouw reis door Alaska!  

Seward - Alaska - Doets Reizen

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook