Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!
Overzicht

Toronto is een fantastische stad

6 juni 2019 door Marieke Herder

Toronto, wat een gezellige stad en wat een aardige mensen. Ik was positief verrast door deze stad. Het is eigenlijk klein New York. Ik als steden fan was meteen verliefd. De verschillende wijken, de haven, terrasjes en winkelstraten. In een woord GEWELDIG!

Toronto - Ontario - Canada - Doets Reizen

Hop on hop of bus

Met de hop on hop of bus heb ik de hele stad bekeken. Ik ben uitgestapt op een aantal leuke punten zoals het distillery district, ETN-center en het stadhuis. Het is ideaal om met de bus de stad te ontdekken. Je kunt makkelijk op en afstappen de bussen komen vaak langs dus alle tijd om ruimte om de stad op je eigen tempo te bekijken.

Hop on Hop off - Toronto - Ontario - Canada - Doets Reizen

CN Tower

De CN tower is het hoogst punt in Toronto. Alle gebouwen moeten daar ook onder blijven. Wij hebben gegeten in het 360 restaurant met een prachtig uitzicht over de stad. Wat gaaf om daar te eten het draait tijdens het eten helemaal rond. Op een rustig tempo zodat je niet misselijk wordt. Na het eten kun je ook nog wat uitzichtpunten bekijken en het voordeel van de avond is dat het veel rustiger is dan overdag. Een ideale manier om in alle rust de CN tower te bezoeken

CN Tower - Toronto - Ontario - Canada - Doets Reizen

Honkbalwedstrijd

De Blue Jays speelde een avond dat ik in Toronto was. Altijd al een keer een honkbalwedstrijd willen zien. Ik had een perfecte plek in het stadion goed zicht op de afslag plek en het veld. Alle fans zijn in rep en roer en het is een groot feest. Je kunt een grote pizza halen om te delen. 1 beker met drinken is genoeg voor de hele wedstrijd omdat deze supergroot zijn. Je kunt overal T-shirts en petjes kopen om zelf ook helemaal in stijl te zijn. Het zijn spullen van 10 tot 200 dollar. Voor iedereen dus wel iets. Wij hebben de tickets daar ter plaatste geregeld dus ook onvoorbereid is het mogelijk om naar een honkbal wedstrijd te gaan. Zeker een aanrader dus.

Blue Jays - Toronto - Ontario - Canada - Doets Reizen

Of je nou een rondreis maakt of stedentrip Toronto is een geweldige stad voor alle leeftijden. 100% de moeite waard.


Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook