Corona-virus maatregelen

Corona-virus maatregelen. Lees meer

Overzicht

Verrassend Boston en Philadelphia

21 augustus 2015 door Priscilla Melse

Bij een stedentrip naar Amerika denk je vaak aan een stad als New York, maar ga een keer buiten de gebaande paden en laat je verrassen door de historische steden Boston en Philadelphia. Ook goed te combineren met New York en Washington DC. 

Beacon Hill - Boston - Massachusetts - Doets Reizen

Boston

Ontdek de stad te voet

De stad doet Europees aan, veel groen en erg compact zodat je heel veel hoogtepunten te voet kunt ontdekken. Volg de Freedom Trail om een overzicht te krijgen van de historische gebouwen in de stad. Aan het begin van de Freemdom Trail vind je stadsparken public garden en Boston Common, waar je heerlijk kan vertoeven. Je komt hier veel studenten tegen, want de universiteiten maken de stad weer 'jong'. Niet zo veel zin om te wandelen? Pak dan de Old Town Trolley Hop on Hop off. Ideaal om de highlights te zien en het verhaal van de gids aan te horen. Het mooiste uitzicht over Boston krijg je bij de Skywalk Observatory bij het Prudential Center. 

The Freedom Trail - Boston - Massachusetts - Doets Reizen

Overnachten in Boston

In hartje downtown vind je Midtown hotel en door de ideale ligging ben je in no time lopend bij de highlights van de stad. Het Sonesta Cambridge Hotel heeft daarentegen al mijn verwachtingen overtroffen. Dit geweldige hotel ligt aan de andere kant van de Charles River en via de brug loop je zo North End in, het Italiaanse gedeelte van Boston. 

Love Park - Philadelphia - Pennsylvania - Amerika - Doets Reizen

Philadelphia

Wat mag niet overslaan? 

Er is zoveel te zien en dan te bedenken dat Philadelphia vaak wordt overgeslagen. Te beginnen met de twee bekendste plekken in deze stad, de Liberty Bell en het bekende LOVE sign in JFK Park waar je natuurlijk mee op de foto moet. Maar natuurlijk is er nog meer. Zo is de Reading Terminal Market the place to be om een hapje te eten. Deze overdekte markt heeft vele eettentjes en fruitkramen. De Amish people komen vanuit Pennsylvania Dutch Contry naar Philly om daar hun waar te verkopen. Je kunt hier de heerlijkste Philly Cheese Steaks eten, een delicatesse als je hier bent. Breng een bezoek aan het Museum of Arts, het Rodin Museum of de Barnes Foundation. Mijn restaurant tip is R2L, heerlijk eten met een fantastisch uitzicht over Philadelphia!

Barnes Foundation - Philadelphia - Pennsylvania - Amerika - Doets Reizen

Overnachten in Philadelphia

Gelegen in downtown Philadelphia tref je het Marriott Philadelphia Downtown hotel. Op circa 8 blokken afstand van het hotel tref je onder andere de Liberty Bell en dit maakt de ligging ideaal!

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook