De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Reisbureau IJsland

Op zoek naar een reisbureau voor IJsland? Doets Reizen is het reisbureau voor IJsland waarnaar jij op zoek bent. Jouw IJslandreis wordt op maat samengesteld door Doets Reizen, de specialist van reizen naar IJsland!

IJslandreizen specialist

Doets Reizen is opgericht in 1981 en specialist in bijzondere reizen naar onder andere Canada en IJsland. We weten de weg en brengen jou tijdens een reis op de mooiste plekken van het land. Je kunt kiezen uit compleet verzorgde individuele autorondreizen waarbij je overnacht in tophotels, camperreizen of georganiseerde groepsreizen per bus. 

Dettifoss Waterval - IJsland - Doets Reizen

Wat te bezoeken in IJsland?

Wat staat er op jouw bucketlist voor IJsland? Ben je op zoek naar een stedentrip Reykjavik met een bezoek aan de Blue Lagoon en de Golden Circle of wil je een rondreis door IJsland maken? Doets Reizen verneemt graag wat jouw reiswensen zijn voor IJsland. Als reisbureau voor IJsland zetten we graag samen met jou de wensen op een rij om er samen een droomreis van te maken. Uiteraard geven wij hierbij de beste reistips voor IJsland.

Doets Reizen IJsland

IJslandreis op maat

Doets Reizen heeft al een aantal fantastische reizen naar IJsland voor je samengesteld. De drie meest gewilde reizen vind je onderaan deze pagina. Wil je een eigen roadtrip door IJsland samenstellen? Dat is mogelijk! Wij vinden als reisbureau voor IJslandreizen niets leukers dan samen met jou een droomreis naar IJsland op maat samen te stellen. We gaan samen jouw reiswensen uitvoerig bespreken en gaan dan puzzelen om jouw droomreis naar IJsland te creëren.

Noorderlicht IJsland - Doets Reizen

Beleef IJsland

Bij Doets Reizen als IJsland specialist staat jouw beleving voorop. We zorgen ervoor dat je op de beste locaties verblijft en de meest bijzondere plekken bezoekt, om zo dat extra stukje beleving aan de reis naar IJsland toe te voegen. Doets Reizen vindt een extra stukje beleving belangrijk, zodat jouw reis naar IJsland een reis wordt om nooit te vergeten.  

Skógafoss - IJsland - Doets Reizen

Hotspots van IJsland

Als IJsland specialist weten wij waar de hotspots van IJsland zich bevinden. Denk aan de bijzondere natuurbaden die IJsland rijk is. Doets Reizen haalt je uit de toeristische massa en neemt je mee naar prachtige natuurbaden in het noorden van IJsland. Vraag aan onze reisspecialisten wanneer je de meeste kans hebt om het natuurspektakel het Noorderlicht te aanschouwen!  

Vik - IJsland - Doets Reizen

Reistips IJsland

Doets Reizen is een reisbureau voor IJsland die streeft naar het verwezenlijken van jouw droomreis naar IJsland. Maak een afspraak en kom langs of bel ons voor reistips over IJsland. Samen plannen we jouw droomreis naar IJsland! 

Geysir - IJsland - Doets Reizen

Uitgelichte reizen