De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Reizen naar Noorwegen

Tijdens je reis door Noorwegen liggen er grote avonturen op je te wachten. Bezoek je Noorwegen in de winter? Je hebt dan grote kans op het zien van het noorderlicht en de prachtige besneeuwde bergen. Een vakantie naar Noorwegen in de zomer is ook spectaculair. Een reis langs de waanzinnige Noorse fjorden, prachtige architectonische gebouwen en dichte bossen. Geef je over aan het natuurschoon van Noorwegen.

Autovakantie in Noorwegen

Een autovakantie in Noorwegen brengt je naar alle uithoeken van dit uitgestrekte land. Ervaar het beste van Noorwegen tijdens je autorondreis langs de Noorse fjorden, valleien, bergen en prachtige bossen. In twee weken kan je al erg veel van Noorwegen ontdekken. Neem de tijd om onderweg te stoppen bij de prachtige uitzichtpunten. Dit zijn de hoogtepunten van je vakantie in Noorwegen, want de uitzichtpunten zijn architectonische hoogstandjes. 

Reis door Noorwegen met de trein

Stap aan boord en bewonder Noorwegen vanuit de trein. Kies tijdens je rondreis door Noorwegen voor misschien wel de mooiste treinroute van het land, namelijk de rit van Oslo naar Bergen. De treinroute brengt je langs prachtige valleien en gletsjers richting de fjorden. Of kies ervoor om de treinreis te combineren met een outdoor activiteit tijdens je vakantie in Noorwegen. Pak vanuit Flåm de trein naar de plaats Myrdal, neem de fiets en daal langs de prachtige natuur af naar beneden. Met de trein in Noorwegen reizen biedt de comfort om uitgerust aan te komen op jouw bestemming. 

Floibanen - Bergen - Noorwegen - vakantie Noorwegen - Doets Reizen

Bezoek Noorwegen in de zomer

De zomer in Noorwegen is het seizoen voor de outdoor activiteiten. De sneeuw is verdwenen en de periode van wandelen en fietsen is aangebroken. De Noren trekken graag in het zomerseizoen naar de Noorse kust, want de temperaturen kunnen aardig oplopen. Wil je de middernachtzon meemaken in Noorwegen? Rijd dan naar Noord-Noorwegen. Hoe noordelijker je gaat, hoe magischer de middernachtzon is. De Lofoten is de perfecte bestemming. 

Bergen - Noorwegen - vakantie Noorwegen - Doets Reizen

Bezoek Noorwegen in de winter

De Lofoten is dan wel een prachtige bestemming voor de middernachtzon, ook het noorderlicht is hier goed te spotten. De dansende felle kleuren boven de noordpoolhemel kan je hier bijna dagelijks zien. Achterhaal de geschiedenis en tradities van de inheemse bevolking, ook wel de Sami genoemd. Ga op avontuur tijdens een hondensledetocht in Noorwegen en geniet van het sprookjeswonderland.

Combineer Noorwegen met Zweden

Een rondreis door Noorwegen en Zweden is een prachtige combinatie voor jouw vakantie naar Scandinavië. De bruisende steden van Zweden en de prachtige vissersdorpjes met de rode huizen zijn perfect te combineren met de fjorden van Noorwegen. Begin de rondreis in Oslo of Stockholm en dompel je onder in de rijke natuur en interessante cultuur.

Persoonlijk reisadvies over Noorwegen

Geniet optimaal van jouw verzorgde reis door Noorwegen. Wij helpen je bij het plannen van jouw droomreis naar Noorwegen. Kom langs bij ons op kantoor of plan een digitale/telefonische afspraak in. Wij nemen uitgebreid de tijd om jouw vakantie naar Noorwegen samen te stellen. 

Uitgelichte reizen