De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer
Overzicht

Droomreis Atlantisch Canada

5 Beoordelingen
 • 21 dagen

De reis van je dromen door de ongerepte natuur van Atlantisch Canada! Beleef Nova Scotia, New Brunswick en Prince Edward Island: vol afwisseling en rustpunten. Laat je onderweg verrassen door de uitgestrekte kustlijnen, vuurtorens, walvissen en historische dorpjes en steden. Deze autoreis door Oost -Canada is bovendien zeer rustig opgebouwd, zodat je alle tijd hebt om te genieten.

De Atlantische provincies van Canada hebben hun ongerepte natuur en zeevaarttradities gemeen, maar zijn stuk voor stuk voorzien van een eigen rijke cultuur met Europese roots. Met deze reis kun je in de zomer de Atlantische provincies Nova Scotia, New Brunswick en Prince Edward Island verkennen. Een reis vol afwisseling! Laat je verrassen door de uitgestrekte kustlijnen, vuurtorens, walvissen en historische dorpjes en steden. Deze reis is zeer rustig van opbouw, zodat je alle tijd hebt om te genieten van de vele bezienswaardigheden. De accommodaties zijn met zorg voor je geselecteerd en je reist waar mogelijk aan de goede kant van de kustlijnen, zodat je het mooiste uitzicht hebt. Ook deze autoreis door Atlantisch Canada is natuurlijk weer geheel op maat aan te passen. 

 • Vol afwisseling en rustpunten
 • Kusten, vuurtorens en historische dorpjes
 • Inclusief ferryovertocht Saint John - Digby
Prijs op aanvraag

Dag tot dag

Totaal ± 3580 km
Dag 1

Hello Halifax...

± 40 km

Na aankomst op de luchthaven van Halifax haal je je huurauto op. De kortste route naar het centrum gaat via de A. Murray MacKay Bridge (tolweg). Zorg dus voor een paar losse Canadese dollars. In deze provincie is nog veel folklore te vinden. Dit zie je terug in de populariteit van de Ierse folkmuziek en de vele festivals. Halifax heeft ongeveer 125.000 inwoners en is daarmee de grootste stad in de omgeving.

 • Overnachting:Halifax
Dag 2

Highlights Halifax

Een volle dag om van Halifax te proeven... Deze compacte stad telt vele leuke bezienswaardigheden. Bezoek in ieder geval de Citadel, de Farmers Market en het immigratiemuseum. De historische boardwalk kent fraaie gebouwen, die het maritieme karakter van deze provincie tonen.

Dag 3

Kustplaatsjes & baaien

± 200 km

Je verlaat Halifax... Nu begint de autoreis Oost Canada pas echt, met het Eastern Shore gebied. Via de bezienswaardige Marine Drive passeer je vele kustplaatsjes en baaien en reis je richting het noorden naar Liscomb. Als je vroeg in de middag aankomt, kun je er voor kiezen om iets verder door te rijden naar het prachtige dorpje Sherbrooke, ontstaan rond 1860. Er zijn nog regelmatig mensen te vinden in klederdracht. Ook leuk om door te rijden naar het Port Bickerton Lighthouse Beach Trail Park. Ongerepte natuur waar je heerlijk kunt wandelen...

 • Overnachting:Liscomb Mills
Dag 4

Kleine overtocht - Marine Drive

± 280 km

Even goed opletten... Kies wegnummer 211 om op wegnummer 316 te komen. Je vaart vervolgens via een kleine ferryovertocht van circa tien minuutjes naar de overkant; zorg dus voor een paar dollar contant. Vandaag reis je via de prachtige Marine Drive richting Baddeck. Na deze schitterende rit kom je aan op Cape Breton Island en reis je via de highway 105 naar je eindbestemming Baddeck, waar je in een heerlijk hotel verblijft.

 • Overnachting:Baddeck
Dag 5

Woud, toendra, moeras

± 100 km

Relatief korte reisdag... Waadoor je juist extra rust en tijd hebt voor één van de hoogtepunten van deze reis: Cape Breton National Park. Je verblijft vannacht aan de oostkant van het park, zodat je tijdens de Cabot Trail aan de kustkant van de weg rijdt en dus het mooiste uitzicht hebt. Dit is een prachtig natuurreservaat met een oppervlakte van 950 vierkante kilometer. Het park bestaat uit wouden, toendra en moerassen.

 • Overnachting:Cape Breton Highlands National Park
Dag 6

'Eén van de mooiste routes van Canada'

± 120 km

Grote kans om aan de kant van de meertjes en stroompjes elanden te zien (veel wild in dit gebied)... Het park heeft in totaal 27 wandelroutes, van korte family walks tot uitdagende wandeltochten langs immense berg- en kustlandschappen. Eén van de mooiste routes van Canada loopt door dit park, Cabot Trail, vernoemd naar de ontdekkingsreiziger. Een route van 300 kilometer, uitgehouwen uit de bergen, die je langs talloze mooie plekjes van het Cape Breton Highlands National Park brengt. Neem de route bij voorkeur vanaf de oostkust, zodat je geen last hebt van de zon tijdens het maken van foto's. Tip: sla zo nu en dan af bij de bordjes Old Cabot Trail. Je ziet dan authentieke vissersdorpjes.

 • Overnachting:Chéticamp
Dag 7

Walvissen!

± 300 km

Hoewel de meeste bewoners van Cape Breton Island afstammen van de Scottish Highlanders, is Cheticamp een vissersdorpje met een Franse inslag. Vanuit Cheticamp worden veel excursies en whalewatch tochten georganiseerd. Ons advies is om dit ook te doen. De gids vertelt je alles over walvissen en andere dieren in dit gebied. Grote kans dat je verschillende walvissoorten zult spotten. Daarna reis je verder naar Pictou. Je vervolgt de Cabot Trail richting het zuiden en komt daarna in het Whiskey gebied van Nova Scotia. Je eindbestemming is Pictou, waar je verblijft in een prettige accommodatie.

 • Overnachting:Pictou
Dag 8

Geweldig eiland

± 100 km

Vandaag ga je per ferry van Nova Scotia naar Prince Edward Island; maakt kennis met een geweldig eiland. Je begint de eerste dag in het sfeervolle Charlottetown. Deze hoofdstad ligt aan de Hillsborough Bay, een inham aan de zuidkust. In 1720 vestigden Franse kolonisten zich hier en noemden de plek Port La Joie. Door het Engelse bestuur werd de stad omgedoopt tot Charlottetown. Volgens de Ierse traditie is er in Charlottetown een rijke verzameling aan Ierse pubs te vinden. Je kunt echte Guinness drinken onder het genot van Ierse folkmuziek. Old Charlottetown is het oude stadsdeel op de hoek van King Street en Queen Street. Hier wordt de geschiedenis van de stad in leven gehouden.

 • Overnachting:Charlottetown
Dag 9

PEI heeft zóveel te bieden...

± 420 km

Omdat Prins Edward Island (PEI) enorm veel te bieden heeft, is het verstandig je bezoek op te splitsen in verschillende delen. Op deze manier heb je genoeg tijd voor het relaxt genieten van de 'scenic routes'. Langs de noordkust van het eiland vind je veel witte zandstranden. Hier ligt ook het Prince Edward Island National Park. De zuidkust van het eiland heeft een kustlijn met veel rode zandstenen klippen. De eerste nacht verblijf je in het oosten van PEI. Wij adviseren je voor vandaag de toeristische route Points East Coastal Drive (circa 420 km) te nemen.

 • Overnachting:Morell
Dag 10

'Mooiste zandstranden'

± 400 km

Vandaag staan twee gebieden centraal: Red Sands Shore en Green Gables Shore. Het centrale deel van PEI kun je het beste zien via de toeristische route Central Coastal Drive. Zorg dat je hier tegen de klok in rijdt, zodat je altijd aan de kustkant zit. Geniet van zandduinen, stranden, rode zandstenen kliffen, zoutmoerassen, zoetwatervijvers, bossen en wildlife. Hier zijn de mooiste zandstranden en baaien van Canada, zoals Cavendish Beach, North Rustico Beach, Brackley Beach, Stanhope Beach, Dalvay Beach, New London Bay, Rustico Bay, Covehead Bay en Tracadie Bay. Je rijdt langs prachtige rode kliffen, glooiende heuvels en kronkelende riviertjes. Ideaal voor foto's!

 • Overnachting:Cavendish
Dag 11

Vuurtorens & karakteristieke dorpjes

± 400 km

Het laatste en mooiste deel van Prince Edward Island (PEI)...! Een volle dag om de zeer indrukwekkende North Cape Coastal Drive te rijden. Verlaten stranden, vuurtorens, rode kliffen, en karakteristieke dorpjes? Je ziet het allemaal. Tip: upgrade je hotel naar een verblijf in de West Point Light House. Dit is een vuurtoren op een unieke locatie aan één van de mooiste stranden van het eiland.

 • Overnachting:O'Leary
Dag 12

Honderd biljoen ton water

± 280 km

Je verlaat PEI via de bijna dertien kilometer lange (!) Confederation Bridge. Aan het einde van de brug betaal je tol (niet inclusief) en kun je een park bezoeken waar je prachtig uitzicht hebt op de brug en het Visitor Center extra informatie geeft. De komende dagen staan in het teken van de Bay of Fundy, waar getijdenverschillen enorm zijn! Twee keer per dag komt er honderd biljoen ton water vanaf de Atlantische Oceaan binnen, wat ooit gezorgd heeft voor zestien meter getijdenverschil. De hoogte van een gebouw van vier verdiepingen! Dit zorgt voor veel bezienswaardigheden. Maak zeker een tussenstop bij Rocks Provincial Park. Je verblijft twee nachten in Alma in Bay of Fundy National Park.

 • Overnachting:Alma
Dag 13

Lopen over de oceaanbodem

± 50 km

Een volle dag om bij te komen of Bay of Fundy National Park te bekijken, waar je kunt genieten van de zee en schelpen kunt zoeken op het strand. Of je volgt één van de vele wandelroutes die voor elk niveau zijn uitgezet. Er zijn veel recreatiemogelijkheden, zoals een verwarmd zoutwaterzwembad, een uitdagende golfbaan en tennisbanen. Ook kun je er mountainbiken en kanovaren. Je verblijft net buiten het park in het dorpje Alma, een leuk vissersplaatsje met veel Inns en restaurants. Bij laagtij kun je vanaf hier kilometers lopen over de bodem van de oceaan. Check wel het schema van de getijden voor je gaat: het water kan je verassen!

 • Overnachting:Alma
Dag 14

Sfeervol Saint John

± 190 km

Een relatief korte reisdag... Zodat je in de middag kunt genieten op een terrasje in het sfeervolle stadje Saint John. Dit is één van de belangrijkste internationale zeehavens van Canada, aan de monding van de St. John River. In het centrum van de stad vind je talloze historische gebouwen, winkels en restaurants. Saint John is de perfecte mix tussen een Europese en Noord-Amerikaanse stad. Laat je verrassen!

 • Overnachting:Saint John
Dag 15

Europese nederzetting

± 90 km

Per ferry van Saint John naar Digby, waar je twee nachten verblijft, Tip: rijd naar de vuurtoren van Brier Island via de toeristische route. Ook adviseren wij je een bezoek te brengen aan het nabij gelegen Annapolis Royal (historisch stadje aan de Annapolis River). Het werd in 1605 gesticht en is de oudste permanente Europese nederzetting in Canada. Historische gebouwen, gezellige Inns, mooie restaurants en unieke winkeltjes maken Annapolis Royal het bezoeken zeker waard.

 • Overnachting:Digby
Dag 16

Paradijs voor kanoliefhebbers

± 170 km

Alweer een korte reisdag... Lekker. Dat geeft je ruim de tijd om Kejimkujik National Park te bezoeken. Dit nationale park heeft een zacht glooiend landschap, met talloze meren die door rivieren met elkaar verbonden zijn. Vroeger woonden hier de Micmac-Indianen, aan wie dit park zijn naam te danken heeft. Tegenwoordig is er nog een klein reservaat waar nog wat Indianen wonen. In het Visitor Center vind je een tentoonstelling over het park en de cultuur van de Micmac-Indianen. In het park leeft veel wild, er zijn prachtige bossen en het is een paradijs voor kanoliefhebbers en wandelaars.

 • Overnachting:White Point Beach
Dag 17

Uitblazen & verwend worden

± 20 km

Na alle indrukken van de afgelopen weken is het tijd om jezelf te verwennen met een paar dagen rust. Wat ons betreft kan dit het beste in het White Point Beach Resort. Dit resort ligt aan een uitgestrekt strand. Het hotel beschikt over een zwembad en andere faciliteiten, zodat je heerlijk kunt genieten.

 • Overnachting:White Point Beach
Dag 18

Prachtige wandelingen

± 20 km

Nóg een dagje rusten is je van harte gegund... Maar je kunt ook het nabij gelegen Kejimkujik Seaside National Park bezoeken. Hier kun je prachtige wandelingen maken in ongerepte en unieke natuur. Er leven verschillende vogelsoorten en tijdens de wandelingen zijn er diverse uitkijkpunten op ruige en weelderige kustlijnen.

 • Overnachting:White Point Beach
Dag 19

Authentiek stadje

± 200 km

Via de kustroute van de South Shore terug naar Halifax... Neem beslist de Lighthouse Route! Je kunt dan meerdere keren stoppen bij de uitgestrekte stranden van het Rissers Beach Provincial Park. Bezoek ook zeker de kleurrijke en historische havenplaats Lunenburg, met veel festivals en ambachten. Het stadje is zeer authentiek en past perfect bij een reis door de Maritimes! Nog een must see is Peggy's Cove, een vissersdorpje, gebouwd op granieten rotsen die door de golven zijn uitgesleten. Kleine vissershuisjes en felgekleurde bootjes maken het plaatje compleet. Hier vind je het enige postkantoor in Canada dat gevestigd is in een vuurtoren. Daarna rijd je door naar Halifax.

 • Overnachting:Lunenburg
Dag 20

Bijzonder Canada!

± 200 km

Je rijdt op deze slotdag nog door een zeer bijzonder stuk Canada! Daarna lever je de auto in op de luchthaven en vliegt terug naar Nederland, België of Duitsland. Deze nacht breng je door in het vliegtuig.

 • Overnachting:Halifax
Dag 21

Beginnen met nagenieten

De autoreis door Atlantisch Canada is voorbij... Je landt op vertrouwde bodem. Omdat deze autoreis Oost Canada rustig is opgebouwd kom je vermoedelijk super ontspannen aan en kun je nog lang nagenieten van de schitterende beelden en avonturen.

Einde reis

CO₂-uitstoot

Deze CO₂-uitstootberekening is ter indicatie en op basis van onafhankelijke data die door voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal beschikbaar zijn gesteld aan Doets Reizen. De verwachte CO₂-uitstoot van deze reis is per persoon en op basis van 4 personen per reis waarbij we ervan uitgaan dat het vervoermiddel ter plaatse en de accommodatie(s) gedeeld worden door 4 personen. Voor de (intercontinentale)vliegreis hanteren we de kortste verbindingen (waar mogelijk non-stop) en wanneer er meerdere reisduren mogelijk zijn is de berekening op basis van de kortste reisduur. De klimaat-impact van de activiteiten hebben we geschat op basis van veelvoorkomende activiteiten die horen bij het gekozen vakantietype.

Er kunnen geen rechten ontleent worden aan deze berekening. Deze berekening heeft enkel een informatief doeleinde waarbij de daadwerkelijke CO₂-uitstoot afhankelijk is van talloze factoren waarop wij geen invloed hebben.

Met deze vakantie stoot je ongeveer 2.200 kilo CO₂ per persoon uit.

Bekijk hier de verhouding per reisonderdeel.
Vliegreis 60,5%
Accommodaties 16,9%
Rondreis 14,6%
Huurauto 6,8%
Veerboot 1,2%

Bovenstaande berekening is op basis van 4 personen per reis en is in samenwerking met voorlichtingsorganisatie Mileu Centraal ontwikkeld.

Wat is 2.200 kilo CO₂-uitstoot precies?

Je weet nu hoeveel CO₂-uitstoot jouw vakantie veroorzaakt. Waarmee kun je dat vergelijken?

 • 2.781 keer 8 minuten douchen
 • De besparing van 16 zonnepanelen die één jaar lang stroom opwekken

Over deze berekening

De CO₂-uitstoot van broeikasgassen voor het vervoer wordt bij vliegtuigen, bussen en treinen berekend door het aantal reizigerskilometers te vermenigvuldigen met de emissiefactoren voor dat type voertuig. Doets Reizen hanteert in samenwerking met Milieu Centraal de emissiefactoren die zijn verkregen na studies en onderzoek en deze worden jaarlijks gecontroleerd op actualiteit.

Vliegvervoer

Voor het bepalen van de CO₂-uitstoot voor de vliegreizen hanteren we een vliegreis op basis van Economy Class. Wanneer je Premium of Businessclass vliegt, is de CO₂-uitstoot vele malen hoger. Vliegtuigen produceren naast CO₂, ook waterdamp, stikstofoxiden, roet en andere stoffen met een korte atmosferische verblijftijd. De uitstoot van deze zogeheten 'niet-C02emissies' op grote hoogte zorgen voor een verandering in de samenstelling van de atmosfeer, een verstoring van de stralingsbalans op aarde en uiteindelijk voor een extra broeikaseffect. De directe CO₂-uitstoot die vliegen veroorzaakt, wordt daarom vermenigvuldigd met 1,7 om het ook het effect van deze niet-C02 emissies mee te nemen. Op die manier weet je de totale klimaatimpact van vliegen, uitgedrukt in CO₂ equivalenten.

Auto/camper

Bij personenauto’s hanteren we één benzineauto van gemiddeld formaat per reisgezelschap. De grootte van de auto, het type brandstof én het landschap (berglandschap, steden etc.) hebben invloed op de daadwerkelijke uitstoot van de auto.

Bij campers gaan we uit van de uitstoot van een gemiddelde camper. Voor de uitstoot van de gemiddelde camper is een gewogen gemiddelde berekend op basis de modellen 'alkoof', 'integraal', 'half-integraal' en 'buscamper'. Hoe groter de camper hoe hoger de uiteindelijke uitstoot zal zijn.

Veerboot

Soms bevat een reis één of meerdere ferryovertocht(en). Op trajecten waar dit relevant is, wordt de CO₂-uitstoot bepaald op basis van het vaartraject.

Treinvervoer

Het treinvervoer is op basis van een gemiddelde en op basis van het aantal reizigerskilometers. De uiteindelijke CO₂-uitstoot hangt af van het type trein, de bezettingsgraad van de trein en aandrijving (bijvoorbeeld elektrisch of diesel).

Accommodaties en activeiten

De gegevens voor de impact van de accommodatie en de activiteiten op vakantie zijn gebaseerd op data van de Carmacal tool, die is opgesteld door de Breda University of Applied Sciences, in samenwerking met de ANVR.

Meer over onze samenwerking met Milieu Centraal

Met het oog op de toekomst, het faciliteren van bewustwording en het beperken van de negatieve klimaatimpact werkt Doets Reizen op een niet-commerciële basis samen met voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal. Met deze kennis op zak, kun jij als reiziger een bewuste keuze maken op basis van de CO₂-uitstoot per reis. Milieu Centraal waarborgt de totstandkoming van deze CO₂-uitstootberekening.

Doets Reizen kiest er bewust voor om inzicht te geven in de klimaatimpact van reizen en vakantiebestemmingen. Doets Reizen gebruikt hiervoor de actuele data van Milieu Centraal om reizen op CO₂-uitstoot door te rekenen. Voor wie hier waarde aan hecht maken wij het extra makkelijk om een bewuste vakantiekeuze te maken.

Milieu Centraal levert betrouwbare data en controleert jaarlijks de rekenmodules op deze website.

Foto's van deze reis

Beoordelingen (5)

Onze autoreis naar Atlantisch Canada is uitstekend bevallen

J. Admiraal

Onze autoreis naar Atlantisch Canada is uitstekend bevallen. Het auto rijden is erg relaxed zodat je goed kan genieten van de natuur. Onze wensen zijn goed verwerkt, zodat onze op maat reis fantastisch was.

Een bijzondere reis!

C. van Splunter

Reizend over de gravel roads van Labrador en dan moeten stoppen voor een zwarte beer is toch wel een bijzondere ervaring moet ik zeggen. Uit de andere richting kwam een vrachtauto die ook stopte. Gelukkig ging de beer tegen de vrachtauto op staan want die enorme klauwen tegen onze auto aan, we moeten er niet aan denken wat voor krassen dat zou geven op de auto. De beer loopt een paar rondjes om beide auto's en ik kan mooie foto's maken, daarna besluiten we maar weer weg te rijden.

Onze accomodaties waren prima, verrassend en op mooie locaties. Eigenaren van de B&B waren heel vriendelijk, betrokken en erg gastvrij.

C. Moerenhout

      

Ook als je genoeg hebt van de gebruikelijke bestemmingen in Canada heeft Doets Reizen voldoende interessante alternatieven!

N. Laseur

          

De mooie kusten en natuur o.a. The Cabot Trail.

J. van Dijk

Onze reis over Nova Scotia, Cape Breton, PEI, New Brunswick en weer terug naar NS
was onvergetelijk. Hotels op prima locaties, veelal uitzicht op zee of een
haventje, de prachtige natuur. Met alle lekkers uit zee zoals kreeft en krab,
schelvis en heilbot, clams en scallops en de onovertroffen chowder.  Alleen maar vis gegeten!!

De fantastische ligging van de Keltic Lodge op Cape Breton. De mooie kusten en
natuur o.a. The Cabot Trail. De rust op PEI en het verblijf in Westpoint
Lighthouse. Hopewell Rocks en Lunenburg.


Inbegrepen

 • Retourvlucht in de Economy Class met getoonde luchtvaartmaatschappij inclusief 1 stuks ruimbagage van max 23 kilo per persoon
 • Luchthavenbelasting
  Door wijzigingen in brandstoftoeslagen of veiligheidstoeslagen kan de luchthavenbelasting na boeking hoger worden; voor de eventuele verhoging word je conform onze reisvoorwaarden nabelast.
 • Maaltijden naar de aard van de dag tijdens de trans-Atlantische vliegreis (tenzij anders aangegeven). Meer informatie zie ‘Luchtvaartmaatschappij
 • 19 hotelovernachtingen conform hotelselectie
 • 19 x 24 uur gebruik huurauto HERTZ Huursoort 1  
  1-4 personen: categorie B (Compact Car)
  5 personen: categorie R (Minivan)
 • Lokale belastingen over de verblijfkosten en inbegrepen excursies
 • Gebruik van kamer met bad en/of douche, toilet, airco of verwarming
 • Toeristisch informatiepakket
 • Ferryovertocht Saint John - Digby
 • Donatie Pacific Wild € 2,- per persoon

Niet inbegrepen

 • De maaltijden tijdens je verblijf: ontbijt, lunch en diner (tenzij anders aangegeven)
 • Optionele opwaardering huurauto naar huursoort 2 of een ander type huurauto
 • Benzine-, parkeer-, en tolgelden 
 • Ferry en brugtolwegen van/naar Prince Edward Island. Het vooraf boeken van deze diensten is niet mogelijk.
 • Verzekeringen, assurantiebelastingen en poliskosten
 • Nationale Parken pas ca. CA $ 70,- per volwassene en ca. CA$ 35,- per kind (6-16 jaar). Een familiepas kost ca. CA$ 140,-. Je kunt deze pas kopen bij het eerste Nationale Park wat je bezoekt 
 • De entrees van de diverse te bezoeken attracties, excursies, evenementen en musea (tenzij anders aangegeven) 
 • Reserveringskosten alsmede iedere opvolgende notabevestiging: € 25,- per boeking 
 • Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking 
 • Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering: € 3,- per persoon 
 • Bijdrage SGR Fonds: € 5,- per persoon
 • Kosten voor visumontheffing(en) voor reizen naar Amerika en Canada. Meer informatie over het aanvragen en bijkomende kosten lees je hier.

Luchtvaartmaatschappij

Tijdens het boeken van je reis, kun je kiezen uit verschillende luchtvaartmaatschappijen. Iedere luchtvaartmaatschappij hanteert specifieke voorwaarden betreffende maaltijden, bagageregels en stoelreserveringen. Lees hier welke voorwaarden van toepassing zijn.

Verzekeringen

Ga goed verzekerd op reis! Hiermee voorkom je vooraf en tijdens je reis onaangename verrassingen en kosten. Je kunt optioneel diverse verzekeringen via Doets Reizen afsluiten. Onze reis- en annuleringsverzekeringen en Doets Plus Pakket voor voertuigen zijn speciaal afgestemd op het reizen in de Verenigde Staten, Canada en IJsland, waardoor jij je nergens meer druk over hoeft te maken. Meer informatie over onze verzekeringen lees je hier. Ook als je zelf elders verzekeringen hebt afgesloten, raden wij je aan om direct na boeking de betreffende voorwaarden te controleren voor de reis die jij gaat maken.

Beschikbaarheid

Al onze reizen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Het kan voorkomen dat op het moment dat jij bij ons boekt, het gewenste hotel/kamertype, vlucht(en) of voertuig niet beschikbaar is. Gelukkig kunnen wij in dit geval een vergelijkbaar alternatief voor jou boeken. Eventuele meer- of minderprijs wordt doorberekend en toegelicht door één van onze reisspecialisten. 

Voorwaarden & praktische informatie

Lees hier onze reisvoorwaarden en veelgestelde vragen voor meer praktische informatie en handige tips

Gerelateerde reizen

Logo Doets Reizen

Droomreis Atlantisch Canada

21 dagen