De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Rondreis Amerika 2 weken

Wil je graag in 2 weken rondreizen door Amerika? Dat is genoeg tijd om veel mooie plekken om te bezoeken! Scheur over de bekende Route 66 en beleef een geweldige roadtrip in Amerika of bezoek de Natuurparken in Zuidwest Amerika. Yellowstone National Park nog niet in het echte gezien? Maak er snel verandering in.

2 weekse autorondreis

In 2 weken kan je met de auto een prachtige rondreis maken door Amerika. Rijd bijvoorbeeld rond door het tropische Florida of doe het rustig aan in het noordelijke Alaska. Bij Doets Reizen is er een breed aanbod aan autorondreizen door Amerika.

Glamping Zion National Park - Utah - Doets Reizen

camperrondreis van 2 weken

Vlieg naar Amerika, huur een camper en maak een geweldige rondreis, waarbij je dwars door de Grand Canyon rijdt. Een unieke trip die je niet wil missen. Of doe je het graag rustig aan tijdens je camperrondreis en neem je alle tijd om tussen Las Vegas en San Francisco te rijden? Het kan allemaal bij Doets Reizen.

Road Bear RV - Campervakantie Amerika - Doets Reizen - Camper huren in Amerika (1)

Hoogtepunten van Amerika

Door heel Amerika zijn de mooiste bezienswaardigheden te vinden, van grote steden tot aan de meest unieke nationale parken. Breng een bezoek aan een van de bekendste nationale park van Amerika, de Grand Canyon. Deze is zo groot dat het verdeeld is in de South Rim, West Rim en North Rim. Ook een van de grote steden, zoals San Francisco, Las Vegas, Detroit of New York, wil je zeker een keer bezocht hebben. Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden van de ontzettend vele mooie plekken in Amerika.

Grand Canyon - Arizona - Doets Reizen

Uitgelichte reizen