De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Rondreis Canada 3 weken

Een drie weekse rondreis door Canada is een ervaring die je nooit zal vergeten. Canada heeft ontzettend veel te bieden en er zijn verschillende rondreizen die je langs de mooiste plekken brengt. Sta jij ook al te popelen om de prachtige nationale parken en de imposante steden te bezoeken? In drie weken heb je ruim voldoende de tijd om veel hoogtepunten te zien.

3 weekse individuele autorondreis Canada

Vlieg naar Canada, huur een auto en ga erop uit met een individuele autorondreis van 3 weken. Tijdens een autorit kom je de adembenemende bergachtige landschappen tegen en ga je langs azuurblauwe meren. Een van de mooiste routes is de Icefields Parkway, gelegen tussen Jasper National Park en Banff National Park.

Clayoquot Wilderness Lodge - Pacific Rim National Park - Vancouver Island - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Rondreis 3 weken per camper in Canada

Rij door het prachtige Canada met een camper en beleef een geweldige rondreis! Een camperrondreis van 3 weken brengt je langs de mooiste plekken van het land. Tijdens het rijden tussen de bestemmingen is het altijd lekker om de ruimte van een camper onderweg bij je te hebben. 

Clayoquot Wilderness Lodge - Pacific Rim National Park - Vancouver Island - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Hoogtepunten van Canada

Ga je liever naar West-Canada met de mooiste nationale parken, zoals Banff National Park en Jasper National Park en de prachtige steden Vancouver en Calgary of ga je naar Oost-Canada met de bekende Niagara Falls en de grote steden Toronto, Ottawa, Montreal en Quebec? Bij Doets Reizen kan je de leukste Canada autorondreizen boeken.

Niagara Falls - Ontario - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte reizen