De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Stedentrip New York 8 dagen

Verblijf een lange week in New York City en beleef een unieke stedentrip. In 8 dagen kan je ontzettend veel van de stad bezichtigen. Ga helemaal op in de New Yorkse sfeer terwijl je je ogen uit kijkt in The Big Apple. Ontdek het kleurrijke Times Square of bezoek een van de vele sportwedstrijden.

Rare figuren op Times Square

Tijdens je stedentrip New York moet je ongetwijfeld op Times Square geweest zijn. Kijk je ogen uit naar de felle led schermen, reclameborden en de vreemde Disney figuren die er rondlopen. Vooral 's avonds is deze plek indrukwekkend. Times Square is het hart van het Theater District, dus ook voor een geweldige theatershow zit je hier in de goede buurt.

Times Square - New York - Doets Reizen

Bezoek een sportwedstrijd

Ook voor de sportliefhebbers is er genoeg aan genot in New York. Bezoek een van de vele sportwedstrijden die in New York gehouden worden. De populairste sport is baseball, daarvoor moet je naar het Yankee Stadium, wat het thuishonk is van de New York Yankees. In Madison Square Garden kan je kijken naar zowel het basketbalteam de New York Knicks en het ijshockeyteam de New York Rangers.

Hockey in New York City - Doets Reizen

6 nachten New York City

Met een stedentrip van 6 nachten naar New York kan je de leukste hotspots van de stad ontdekken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het unieke High Line Park. Dit park is gebouwd op een oude spoorlijn en vanaf hier heb je zicht op de drukke straten van Manhattan.

De bekendste brug in New York is de Brooklyn Bridge. Deze brug verbindt Manhattan en Brooklyn met elkaar. Toen het in 1883 gebouwd werd, was het de langste hangbrug ter wereld. 

Brooklyn Bridge - New York - Doets Reizen

Uitgelichte reizen