De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Sportwedstrijden New York

30 Actueel reisaanbod

Amerikanen zijn enorme sportfanaten en de New Yorkers zijn daar allesbehalve een uitzondering op. Baseball is hun grootste passie. Dat komt waarschijnlijk door de New York Yankees, het beroemdste en tegelijkertijd meest gehate honkbalteam van het land. Een wedstrijd van de Yankees bijwonen is één van de leukste dingen die je kunt doen in New York. Zelfs als je niets met sport hebt, zul je worden meegezogen in die heerlijke sfeer.

Kijk voor het actuele programma in de lokale krant. Naast de Yankees vind je in New York ook de honkballers van de New York Mets (die spelen op Flushing Meadows in het CitiField Stadium, niet ver van JFK airport) en de basketballers van de New York Knicks die hun wedstrijden spelen in Madison Square Garden. Ook de ijshockeyende New York Rangers spelen hun wedstrijden in Madison Square Garden. De stad heeft maar liefst twee professionele American Football teams: de New York Giants en New York Jets. Zij spelen ‘aan de overkant’ in New Jersey op Meadowlands. Alle stadions zijn een bezoekje meer dan waard. 

Kaarten kopen 

Kaartjes voor shows, voorstellingen en sportwedstrijden kun je voor vertrek via Doets Reizen regelen.  Als je dit niet gedaan hebt en toch naar een sportwedstrijd wil regel dat wel het liefst meteen op de dag van aankomst. Zij helpen je graag, zeker als je vertelt dat je klant bent van Doets Reizen. Vind je de opslag die zij bovenop de ticketprijs vragen te hoog, dan kun je proberen je slag te slaan bij het loket (box office) van het theater of het stadion waar je heen wilt. Op Times Square vind je het Times Square Ticket Center, een opvallend rood-wit geschilderd gebouwtje, waar ze tegen een fikse korting kaartjes voor voorstellingen diezelfde middag of avond verkopen. Het TSTC gaat pas om 12 uur open, maar soms staat er al om 8 uur een lange rij voor het loket. Mochten al deze opties niet lukken, dan kun je nog proberen via de conciërge van je hotel een kaartje te regelen. Die mannen verrichten soms wonderen. Houd dan wel rekening met een flinke opslag. En een flinke fooi natuurlijk.

Reizen in de buurt van Sportwedstrijden New York

Logo Doets Reizen Amerika

Sportwedstrijden New York