De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Stedentrip New York met het gezin

Wil je met het hele gezin op stedentrip naar New York City? Ook dan is er genoeg te beleven en zijn er veel leuke activiteiten die geschikt zijn voor zowel de kinderen als de ouders. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een sportevenement of ga naar een musical op Broadway. Genoeg te beleven in deze veelzijdige stad!

Ga naar een Musical met de kids

Het bezoeken van een musical in New York is het perfecte uitje met de familie. Het aanbod is gigantisch groot en je kan genieten van de bekende musicals, zoals The Lion King, Aladdin, Phantom of the Opera en Wicked. De meeste theaters zijn te vinden in het Theater District, rondom Times Square. Als men het over Broadwayhebben, dan wordt ook vaak het Theater District bedoeld.

The Lion King - Broadway - New York - Doets Reizen

Bezoek een sportwedstrijd

Ben je een grote sportliefhebber? Ga dan zeker naar een groot sportevenement in New York. Je kan een honkbal wedstrijd van de New York Yankees bijwonen, basketbalwedstrijd van de New York Knicks, ijshockeywedstrijd van de New York Rangers of een American Football wedstrijd van de New York Giants. Ook voor de kinderen zal dit een onvergetelijke ervaring zijn.

New York Yankees - Doets Reizen

Ga fietsen door Central Park

Maak een fietstocht met de kinderen en ontdek het prachtige Central Park. In dit park vind je ook vele dingen die leuk zijn voor de kids. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de dierentuin of de rolschaatsbaan. Terwijl je door het park loopt of fietst, heb je een adembenemend uitzicht op alle wolkenkrabbers in New York. 

Fietsen Central Park - New York - Doets Reizen

Uitgelichte reizen