Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Cooper landing ligt aan hoge bergen en oevers van de rivier de Kenai met het gelijknamige Kenai meer. Cooper Landing is zomers een populaire bestemming onder toeristen vanwege zalmvisserij. Bezoek ook het Cooper Landing Museum voor een kijkje in de geschiedenis of maak een avontuurlijke rafttocht door de Kenai Canyon.

Bezoek Cooper Landing

Er wordt vaak gezegd dat Cooper Landing in Alaska het hart van het Kenai schiereiland is. Het kleine stadje Cooper Landing ligt namelijk in het midden van het eiland. Aangezien het plaatsje zo klein is, verwacht je het misschien niet, maar het beschikt over vele outdoor mogelijkheden.

Activiteiten bij Cooper Landing

In de omgeving van Cooper Landing zal je je niet snel vervelen. Kies er voor om te vissen op de Kenai rivier en ga op zoek naar de vijf soorten zalm. Ben je iets minder van het vissen, maar lijkt het je wel tof om de omgeving vanaf het water te verkennen? Ga dan mee op een rafttour over de Kenai rivier. Ook staat het gebied bij Cooper Landing bekend om de mooie wandelroutes in het zuiden van Alaska. Je loopt over paden die vroeger zijn bewandeld door de goudzoekers en waar je langs prachtige meren komen een grote kans hebt op het spotten van wildlife. Tip: neem het pad naar de watervallen, je kan hier zalm uit het water zien springen.

Onze topbestemming in de buurt van Cooper Landing

Reis in de buurt van Cooper Landing

Logo Doets Reizen Amerika

Cooper Landing