Bosbranden Jasper Meer info

Amerika

Computer History Museum

37 Actueel reisaanbod

Het Computer History Museum, gelegen in Mountain View, Californië, is een tempel van kennis die de evolutie van computers en informatietechnologie viert. Dit museum is een schatkamer vol historische artefacten en inzichten die de revolutie van de digitale wereld belichten.

Verleden onthuld

Het museum neemt bezoekers mee op een boeiende reis door de geschiedenis van computers, beginnend bij de uitvinding van de allereerste rekenmachines tot aan de moderne krachtige computers van vandaag. Elk stuk vertelt een verhaal over de briljante geesten en doorbraken die de digitale revolutie hebben aangedreven.

Uitgebreide collectie

Met duizenden artefacten, van vintage computers en componenten tot pionierssoftware, biedt het museum een diepgaande blik op de technologische vooruitgang. Bezoekers kunnen pioniersmachines zoals de ENIAC bewonderen en zelfs de opkomst van persoonlijke computers herbeleven.

Educatieve ervaring

Naast de rijke collectie biedt het Computer History Museum educatieve programma's en interactieve tentoonstellingen. Bezoekers van alle leeftijden kunnen genieten van lezingen, workshops en hands-on activiteiten die hen helpen de fundamenten van de digitale wereld te begrijpen.

Innovatie verkend

Het museum kijkt niet alleen naar het verleden, maar werpt ook een blik op de toekomst. Het viert de eindeloze mogelijkheden van technologische innovatie en moedigt bezoekers aan om te dromen over wat er nog komen gaat.

Let op: Voor studenten en mensen werkzaam bij defensie krijgen korting op een ticket. Zorg ervoor dat je je studenten- of defensiepas bij je hebt.

Reizen in de buurt van Computer History Museum

Logo Doets Reizen Amerika

Computer History Museum