Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Ontdek Crescent City - dé ultieme bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers! Gelegen aan de adembenemende kust van Californië, staat Crescent City bekend om zijn ongerepte schoonheid- en activiteiten. Lees verder en bekijk waarom Crescent City een must-visit bestemming is.

Slechts 32 kilometer ten zuiden van Oregon ligt de maritieme stad Crescent City, de thuisbasis van de meest noordelijke vuurtorenstations van Californië. Met uitzicht op de haven van de stad ligt de 1856 Battery Point Lighthouse op een klein eilandje dat alleen te voet te bereiken is bij eb. 

Wanneer het water zich terugtrekt, lopen bezoekers over de dijk, beklimmen ze de smalle wenteltrap naar de lampenkamer en kruipen dan een ladder op en door een valluik voor een spectaculair uitzicht van 360 graden. 

Verken de magie van Redwood National and State Parks

Betreed een wereld van wonderen in het Redwood National and State Parks, een uitgestrekt gebied dat bekend staat om zijn majestueuze sequoia's, oftewel mammoetbomen. Ontdek schilderachtige wandelpaden die je door een betoverend landschap van weelderig groen leiden. Van Stout Grove tot Lady Bird Johnson Grove, elke stap onthult een nieuw niveau van verwondering.

Adembenemende kustlijn en stranden

Crescent City is gezegend met een prachtige kustlijn en schitterende stranden die wachten om ontdekt te worden. Geniet van een rustige wandeling langs het strand terwijl je de golven hoort breken. Bewonder de ruige kliffen en het prachtige landschap terwijl je, je ogen uitkijkt in de natuurlijke pracht van de Stille Oceaan.

Culturele rijkdom en erfgoed

Naast zijn natuurlijke pracht heeft Crescent City ook een rijke culturele geschiedenis en erfgoed om te verkennen. Bezoek het Battery Point Lighthouse, een historische vuurtoren die een glimp biedt van het maritieme verleden van de stad. Ontdek lokale kunst en ambachten in boetieks en galeries, en proef de heerlijke lokale keuken in gezellige eetgelegenheden.

Avontuurlijke mogelijkheden voor eedereen

Of je nu een ervaren avonturier bent of gewoon op zoek bent naar een beetje adrenaline, Crescent City biedt een scala aan activiteiten voor alle niveaus. Van wandelen en fietsen tot kajakken en walvis spotten, er is altijd iets te beleven. En voor degenen die op zoek zijn naar een adrenalinekick, biedt het nabijgelegen Del Norte Coast Redwoods State Park spannende avonturen zoals ziplining en wildwatervaren.


Reis in de buurt van Crescent City

Logo Doets Reizen Amerika

Crescent City