De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Garrapata State Park

37 Actueel reisaanbod

Voor een onvergetelijke natuurervaring is Garrapata State Park niet te missen. Of je nu wilt wandelen, wilde dieren wilt spotten of gewoon wilt ontspannen terwijl je luistert naar de golven van de oceaan, dit park aan de kust van Californië heeft voor iedereen wat in petto. Vergeet niet je camera mee te nemen om de spectaculaire momenten vast te leggen die je hier zult beleven!

Vul je dag met een bezoekje aan Garrapata State Park

Voor de natuurliefhebbers is Garrapata State Park een must-visit. Dat komt door een prachtig uitzicht over de Monterey Bay National Marine Sanctuary en de wandelpaden langs de kust. Verschillende diersoorten zijn te vinden in deze wateren, dus een heerlijke dagje ontspanning is hier gegarandeerd.

Natuurlijke pracht

Het park biedt een netwerk van wandelpaden die je meenemen door bossen, langs indrukwekkende kliffen en naar afgelegen stranden. Het Soberanes Point Trail en het Rocky Ridge Trail zijn populaire keuzes voor wandelaars. Vanaf verschillende uitkijkpunten in het park kun je genieten van adembenemende uitzichten op de kustlijn en de Grote Oceaan. Dit zijn ideale plekken voor foto's en om te ontspannen terwijl je de golven ziet breken op de rotsachtige kust. Garrapata State Park is ook nog eens de thuisbasis van een variatie aan dieren in het wild, waaronder herten, zeeotters, zeeleeuwen en een overvloed aan vogelsoorten. Ofwel, een paradijs voor natuurliefhebbers en vogelaars.

Toegang en openingstijden

Toegang tot het park is gratis, maar er zijn parkeerplaatsen beschikbaar langs de snelweg. Wees voorzichtig bij het parkeren en volg de aanwijzingen. Het park is open vanaf 8.00 uur ’s ochtends tot een half uur na zonsondergang. Houd er dus rekening mee dat sluitingstijden kunnen verschillen.

Voorbereiding

Mocht je dit park gaan bezoeken, zorg er dan voor dat je geschikte wandelschoenen draagt, voldoende water en snacks meeneemt en kleding die geschikt is voor het wisselvallige weer aan de kust.

Reizen in de buurt van Garrapata State Park

Logo Doets Reizen Amerika

Garrapata State Park