De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Ongeveer 20 kilometer ten noorden van San Diego vind je het mondaine La Jolla. Dramatische kliffen, afgelegen baaien en een scale aan uitgestrekte stranden. De vele art-galeries, 'upscale' boetieks en toprestaurants zorgen ervoor dat La Jolla de perfecte bestemming is tijdens jouw vakantie in Amerika.

La Jolla – twintig kilometer ten noorden van downtown San Diego – heeft prachtige stranden met zandsteenachtige kliffen, villa’s en veel surfers. Hier is een voor Amerika verrassend groot aantal slow food restaurants, waaronder flink wat vegetarische. Dat komt ongetwijfeld door de vele ‘groene’ voedselbedrijven die in en rond La Jolla zijn gevestigd en de gezonde leefcultuur van Californië. In La Jolla zijn ook gerenommeerde instituten als het Scripps Insitution of Oceanography en het Birch Aquarium & Museum te vinden.


The Children’s Pool

Een van de meest bijzondere bestemmingen in La Jolla San Diego is The Children’s Pool. Dit strand is ook bekend onder de naam Casa Beach. Men bouwde hier ooit een zeewering om het zwemmen voor kinderen veiliger te maken – vandaar de naam. De kust werd daardoor echter populairder onder zeehonden dan bij badgasten


Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar La Jolla gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Amerika

La Jolla