Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Amerika

Ronald Reagan Building

11 Actueel reisaanbod

Het Washington Visitor Center is gevestigd in het Ronald Reagan Building and International Trade Center. Een van de nieuwste en grootste gebouwen van de stad, ontworpen door onder meer de Chinees-Amerikaanse architect I.M. Pei. Bovendien zijn hier tal van kunstwerken te bewonderen.

Het Ronald Reagan Building is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer, het metrostation Federal Triangle (oranje / blauwe / zilveren lijnen) bevindt zich op het terrein en is via een overdekte doorgang met het gebouw verbonden. Er is ook een grote openbare parkeergarage aanwezig die 24/7 geopend is.

Er zijn winkels, restaurants, foodcourt met 17 restaurants voor ontbijt, lunch, dinner of take away

Het is het eerste en enige federale gebouw dat zowel door de overheid als door particulieren wordt gebruikt en heeft als doel om overheid en samenleving bij elkaar te brengen en handel te promoten. Het gebouw beschikt over zakelijke centra en kantoren, maar ook zijn er winkels, een groot foodcourt met 17 restaurants voor ontbijt, lunch, dinner of take away, en biedt het centrum ruimte aan kunst, events en entertainment.Reizen in de buurt van Ronald Reagan Building

Logo Doets Reizen Amerika

Ronald Reagan Building