Vroegboekreizen 2024 Boek nu

Amerika

Busch Gardens Tampa

18 Actueel reisaanbod

De meest spectaculaire achtbanen van Florida, of misschien wel van heel de USA zijn gevestigd in Busch Gardens Tampa. Niet alleen de achtbanen als de Cheetah Hunt, Falcon’s Fury en Cobra’s Curse zijn een reden om dit attractiepark te bezoeken, ook zijn er diverse shows, attracties voor kleine kinderen en zijn er geweldige tours mogelijk. Een voorbeeld van deze tours is de Serengeti Safari of de Elephant Insider, waarbij je kennismaakt met de dieren die in het park leven.

Op een kwartiertje rijden van Tampa ligt Busch Gardens Africa. Er is onder meer een grote savanne en de Serengetty Plain met wilde dieren. Hier kun je een safari maken van een half uur. Er zijn ook tropische afdelingen, waaronder Edge of Africa en de Myombe Reserve met gorilla’s en chimpansees. 

In het attractiegedeelte kun je een watersafari maken over een wild kolkende rivier met een val van twintig meter bij de Stanlyville waterval. Of een tocht over de Congo River Rapids. Er zijn verder een aantal waanzinnige achtbanen, zoals de Python, de Scorpion, de Montu en de Kumba. Zie ook de afbeelding hiernaast

Reizen in de buurt van Busch Gardens Tampa

Logo Doets Reizen Amerika

Busch Gardens Tampa