De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Cayo Costa State Park

18 Actueel reisaanbod

Een absolute aanrader is een wonderschone boottocht naar het Cayo Costa State Park. Dit kleine eilandje in de Golf van Mexico is nog paradijselijker dan je je voor kunt stellen. Met meer dan 15 kilometer prachtige, witte zandstranden en hectares bossen en mangroves bevind je je in een waar paradijs. Meer weten over een bezoek aan Cayo Costa? Lees dan verder..

Caya Costa State Park

Dit "ongerepte" pure stuk strand aan de golfkust geeft je een gevoel van vrijheid. Het voormalige visgebied van de Indianen is alleen bereikbaar per boot of kajak. De weg ernaar toe is alleen al avontuurlijk. Onderweg naar het eiland geniet je van een prachtige natuur, opspringende dolfijnen en  nieuwsgierige manatees. Op het eiland geniet je van een zelf meegebrachte picknick of ga je op verkenning per fiets of kajak.
Er vaart een veerdienst naar het eiland vanaf verschillende locaties op het vasteland.

Wat kan je op het eiland doen?
Op het eiland kan je gaan zwemmen en snorkelen en vissen langs de kustlijn. Bewonder Zeekoeien, Bruinvissen en Schilpadden in de zee en op het strand.  Je ook goed vogels spotten en bewonderen en bevinden zich hier veel kustvogels. 
Er zijn wandelpaden aangelegd waar je prachtige wandelingen kunt maken door de prachtige natuur. Over de wandelpaden mag ook gefietst worden en er zijn ook fietsroutes aangemaakt. Verken het eiland dus te voet of op de fiets. 

Overnachten op Caya Costa
Het is mogelijk om te overnachten op Caya Costa dit kan doormiddel van kamperen of je verblijft in één van de hutten die zich bevinden op het eiland.
Kamperen is alleen toegestaan op de aangewezen campingplaatsen. Er zijn op het eiland 30 plaatsen om te kamperen hier vind je een picknicktafel, grondgril en toegang tot drinkwater. Ook is het toegestaan om te overnachten op jouw eigen boot. Reserveren is vooraf verplicht dit doe je gemakkelijk via ReserveAmerica.


Reizen in de buurt van Cayo Costa State Park

Logo Doets Reizen Amerika

Cayo Costa State Park