De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Disney’s Typhoon Lagoon

18 Actueel reisaanbod

Waterpretpark dat, naast de vele glijbanen en een heerlijke lazyriver, de mogelijkheid biedt om te snorkelen met haaien, roggen en andere tropische vissen. Liever wat rustiger aan doen? Dan kun je relaxen op het zandstrand.

Disney pret in tropische sferen

Disney's Typhoon Lagoon is een van de twee waterparken van Disney. Dit waterpark vindt je in het Walt Disney World Resort in Orlando Florida. Het is een waterpark met vele glijbanen en zwembaden natuurlijk volledig in de Disney stijl. Het waterpark is opgedeeld in vijf verschillende gebieden met allemaal hun bijbehorende glijbanen en zwembaden. Een bezoek aan Disney's Typhoon Lagoon zorgt dan ook voor de ultieme waterpret met je favoriete Disney figuren. 

Ultiem plezier in Disney's Typhoon Lagoon

In Disney's Typhoon Lagoon zul je jezelf geen moment vervelen. Er is namelijk ontzettend veel om te beleven. Zo kun bijvoorbeeld naar de Surf Pool waar je kunt surfen op golven tot wel 2 meter hoog. Ben je niet zo van het surfen kan je ook lekker dobberen op een band door de Lazy River die om het park heen gelegen is en ook wel de Castaway Creek wordt genoemd. Ben jij in voor wat meer avontuur? Ga dan snorkelen in het Shark Reef. Hier kan je snorkelen met een grote verscheidenheid aan tropische vissen maar ook met haaien. Kortom genoeg te beleven in dit fantastische waterpark van Disney. 

Reizen in de buurt van Disney’s Typhoon Lagoon

Logo Doets Reizen Amerika

Disney’s Typhoon Lagoon