Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Amerika

Islands of Adventure

18 Actueel reisaanbod

Het perfecte park voor waaghalzen. Je vindt hier de meest spectaculaire achtbanen van Orlando en misschien zelfs wel van heel Amerika. Je waant je hier net als Universal Studios in de wereld van jouw favoriete serie of film. Het is een dag vermaak voor zowel jong als oud.

Eilanden vol avontuur

Islands of Adventure bestaat uit verschillende eilanden, met elk hun eigen thema. Zie bijvoorbeeld striphelden rondlopen op Marvel Super Hero Island, hier kan een bloedstollende rit in de Incredible Hulk ook niet ontbreken. In de Toon Lagoon kom je de leukste cartoon karakters tegen en wordt je helemaal ondergedompeld in de cartoons. Loop rond in de prehistorische wereld in Jurassic Park, of beleef de reis van Sinbad de Zeeman in The Lost Continent. 

Beleef een dag als Harry Potter

Heb je altijd al eens bij Harry Potter en zijn vrienden Ron en Hermelien op bezoek willen gaan? Dat kan. Eén van de nieuwste onderdelen van Islands of Adventure is The Wizarding World of Harry Potter. Dit gebied is geheel gewijd aan de tovenaarsleerling. Stap door de poort en waan je op Zweinstein. Je kunt hier zelfs je eigen Zweinstein schooluniform kopen.

Dragon Challenge

Maar er is meer. Kies de draak van jouw keus en stap in de bloedstollende achtbaan Dragon Challenge. Houd je adem in als de draken bijna dreigen te botsen. Loop langs het huisje van Hagrid voordat je gaat vliegen op een Hippogrief of treed Zweinstein binnen en dompel je onder in de school voor tovenarij en hocus pocus.

Echte Harry Potter ervaring

Loop langs het kantoor van Professor Perkamentus, bekijk het klaslokaal van Verweer tegen Zwarte Kunsten en zie met eigen ogen de leerlingenkamer van Griffoendor. Hierna begint het spannende en magische avontuur met Harry Potter en zijn vrienden: Harry Potter and the Forbidden Journey. Tussen de Universal Studio’s en Islands of Adventure rijdt de Hogwarts Express. Om gebruik te maken van deze trein, moet je een toegangskaart voor beide parken hebben.

Reizen in de buurt van Islands of Adventure

Logo Doets Reizen Amerika

Islands of Adventure