Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Deze op een na grootste stad van de Florida Keys strekt zich uit over 13 eilanden van deze eilanden reeks. Dit was ooit een berucht piratennest en nu is het een heerlijke plaats om lekker bij te komen van een lange reis of om de omgeving van de Keys te ontdekken.

Relaxen in Marathon

Naar de maatstaven van de Keys vind je hier uitgestrekte witte stranden, dit omdat de Keys grotendeels uit koraal bestaan. Dit zorgt ervoor dat je op dit deel van de Keys heerlijk kunt genieten van zon, zee en strand. 

Archeologische vondsten

Bij Crane Point Hammock State Park zijn veel archeologische opgravingen gedaan, die je kunt bezichtigen in het Museum of Natural History, Van hieruit zijn verschillende wandelroutes uitgezet door de prachtige natuur van het eiland, hierdoor ontdek je Marathon op een geheel andere manier.

Turtle Hospital

Het Turtle Hospital op Marathon Key is zeker een bezoekje waard. Hier worden gewonde zeeschildpadden opgevangen en later, als de gezondheid dat toelaat, weer uitgezet in zee. Je kunt meekijken tijdens het verzorgen van de dieren en leert van alles over hun gedrag en over hoe je ervoor kunt zorgen dat hun leefomgeving zo veilig mogelijk voor ze blijft. Dit opvangcentrum voor zieke zeeschildpadden heeft de afgelopen jaren al ontzettend veel schildpadden gered uit netten of plastic en zijn hier zo goed verzorgd zodat ze weer uitgezet konden worden in hun oorspronkelijke leefomgeving. 

Onze topbestemmingen in de buurt van Marathon

Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Marathon gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Amerika

Marathon