Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Amerika

Museum of Discovery and Science

18 Actueel reisaanbod

Dit is een geweldig museum in Fort Lauderdale voor jong en oud. Je vindt hier tentoonstellingen over raketten, elektriciteit en andere natuurkundige fenomenen, maar het blijft niet alleen bij tentoonstellingen. Zo is het hele museum interactief en kunnen zo wel jong als oud deel nemen aan allerlei activiteiten. Daarnaast beschikt het museum ook over een groot aquarium met alle diersoorten die terug te vinden zijn in de waterwereld van Florida en is er een mogelijkheid om via een simulator digitaal een airboat tour door de Everglades te maken. Het is dan ook het perfecte dagje uit voor wellicht een regenachtige dag in Florida.

Tentoonstellingen

In het Museum of Discovery and Science zijn vele verschillende tentoonstellingen terug te vinden. Naast wisselende tentoonstellingen hebben ze ook vaste tentoonstellingen over elektriciteit, rakketten en andere natuurkundige fenomenen. Voor alle leeftijden is hier wel iets terug te vinden waar in je geïnteresseerd bent, zo is er bijvoorbeeld op de eerste verdieping een Discovery Center voor de jongste onder ons maar is er ook genoeg te beleven voor kinderen boven de 6 jaar en volwassenen. 

Digitaal door de Everglades

Wil jij een bezoek brengen aan de Everglades tijdens jouw reis door Florida maar heb je geen tijd om daadwerkelijk naar de Everglades te rijden of geen huurauto tot je beschikking? Dan is een bezoek aan het Museum of Discovery and Science een alternatief. Hier is het namelijk mogelijk om digitaal doormiddel van een simulator een Airboat tour te maken door dit moerasgebied. Spring aan boord van de echte Airboat en krijg het gevoel alsof je door de Everglades vaart. Onderweg leer je ook meer over de natuur en diersoorten die de Everglades rijk is. 

Florida Ecoscapes

In het Museum of Discovery and Science kan je ook een wandeling maken door de Flora en Fauna van Florida. Je vindt hier bijvoorbeeld aquarium met de mooiste vissoorten, haaien en otters maar je kan ook alligators, zeeschildpadden, slangen en vleermuizen terugvinden in de Florida Ecoscapes. Bij alle verblijven is er ook een specialist die meer kan vertellen over de diersoorten en je kan zelfs met sommige dieren voeren of aaien. Dit natuurlijk wel onder goede begeleiding van de specialist. In de Florida Ecoscapes kan je ook veel te weten komen over de natuurlijke plantsoorten die in Florida voorkomen. 

Reizen in de buurt van Museum of Discovery and Science

Logo Doets Reizen Amerika

Museum of Discovery and Science